Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Ár:
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg 3,5 m2 = 525 W elektromos padlófűtés + WI-FI Control Touch szobatermosztát szett

Ár:
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg (3,5 m= 525 Watt), mettlachi, járólap vagy más hidegburkolatú padló felületek fűtéséhez.
Gyors és hatékony felfűtés, fő és kiegészítő fűtésként egyaránt jól használható.
ÉLETHOSSZIG tartó garanciával a fűtőszőnyeg elektromechanikai működésére.

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch szobatermosztát egy új fejlesztésű, elegáns és letisztult megjelenésű programozható működésű termosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Önállóan vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is használható. iOS / Android operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető.

Elérhetőség: 4 db raktáron
Várható szállítás: 2020. október 30.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek


MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg (3,5 m2 = 525 W)

​Extra vékony (4 mm) kialakítású elektromos padlófűtési rendszer, mely egy 10 Watt/m hőteljesítményű fűtőkábelből, a kábel meghatározott huroktávolságát biztosító üvegszálas hálóból és egy 2,5 méter hosszúságú tápkábelből áll. A tápkábel és a fűtőkábel csatlakoztatása kiemelkedően biztonságos, elektromos hegesztéssel történik, kívülről láthatatlan, a külső burkolaton kizárólag egy piros és egy kék vonal jelzi a csatlakozás helyét. A szállított fűtőszőnyeg 50 cm szélességű, hossza 7 m.
A rögzített huroktávolságnak, illetve az üvegszálas hálónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető. Közvetlenül meglévő hidegburkolatra is ráfektethető, de csemperagasztóba és aljzatkiegyenlítőbe is telepíthető. ​Öntapadó és rugalmas felületű az üvegszálas háló.A 150 W/m2 felületi hőleadási teljesítmény gyors és hatékony felfűtést biztosít. Közvetlenül a hidegburkolat alá telepítve, különösen rövid reakcióidővel számolhat. Üzemeltetéséhez szoba és/vagy padló hőmérséklet szenzorral ellátott, programozható digitális vagy manuális termosztát szükséges.
Fő és kiegészítő, komfort fűtésként is egyaránt jól használható.
Európai gyártó, terméke VDE tanúsítvánnyal rendelkezik. Kialakítása megfelel a jelenleg érvényben lévő NEN szabványban rögzítetteknek, így nedves helyiségekbe, pl. fürdőszobába is biztonsággal telepíthető. 
A telepítését lépésről-lépésre bemutató magyar nyelvű telepítési útmutatóval együtt szállítjuk.

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg rétegrend - HIDEGBURKOLAT (nagyításhoz KATTINTSON a lenti képre)

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg rétegrend, hidegburkolat

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg rétegrend - JÁRÓLAP (nagyításhoz KATTINTSON a lenti képre)

MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg rétegrend, járólap

A fűtőszőnyeg elektromechanikai működésére, a telepítési útmutatóban leírtaknak megfelelő telepítés esetén, a gyártó ÉLETHOSSZIG tartó garanciát vállal.


Letölthető MAGNUM katalógus a gyártó teljes termék kínálatával.
 A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.
Az elektromos padlófűtés láthatatlan, nincsenek zavaró csővezetékek vagy fűtőtestek. Utólagosan, akár meglévő burkolatokra is telepíthető. Ennek köszönhetően telepítése nem csak nagyobb bontás vagy átalakítás nélkül kivitelezhető, de meglévő radiátoros központi fűtési rendszerekkel (pl. konyhák, étkezők vagy fürdőszobák) is jól kombinálható.
Karbantartást nem igényel, valamint ha, az erre a feladatra kifejlesztett digitális termosztáttal és szigeteléssel együtt használja, a rendszer különösen energiatakarékos és költséghatékony. Használatával a hideg padló a múlté!
Egyértelmű előnye az elektromos fűtőszőnyeggel kivitelezett padlófűtési rendszereknek a vizes rendszerekkel szemben, hogy nem kell akkora aljzatvastagság hozzájuk, így telepítésük általában egyszerűbb és olcsóbb. Ezen felül nem kell többé a szivárgástól sem tartania!
A MAGNUM rendelhető digitális óratermosztátjai előre kiszámolja a felmelegedési időt és az ehhez szükséges energiamennyiséget. Csúcsminőségű vezérlőegysége rendkívül jól alkalmazható a különböző fűtésrendszerekhez. 


GYIK = gyakran ismételt kérdések a MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeghez (3,5 m2 = 525 Watt) 

   
A fűtőszőnyeg 150 Watt négyzetméterenkénti fajlagos teljesítménye hidegburkolatok alá telepítve padlófűtésként, míg a vakolatba, vakolat alá telepítve falfűtésként is biztosítja a szükséges hőteljesítményt. Nem csak kiegészítő fűtésként meglévő fűtési rendszer, kályha vagy kandalló mellé, de önállóan, főfűtési módként is megállja a helyét.Extra vékony kialakításának köszönhetően, egy fürdőszoba, vagy egy teljes lakás fűtési rendszerének felújításakor sem szükséges a meglévő burkolatot vagy aljzatot feltörnie. Hiszen a 4 mm vastagságú elektromos fűtőszőnyeg egy szigetelő rétegre, vagy közvetlenül a meglévő burkolatra ráfektethető és telepíthető. Beépítése gyorsan és jelentős bontási munkálatok nélkül is kivitelezhető. Megjegyzés: a fűtőszőnyeg az új burkolat alá felhasznált csempe ragasztóba vagy önterülő aljzatkiegyenlítőbe történik.

 
A MAGNUM 3,5 m2-es elektromos fűtőszőnyeg négyzetméterenkénti és óránként névleges elektromos áram fogyasztása 150 Watt. Így a fűtőszőnyeg bármely meglévő, egy fázisú (230 Volt / 50 Hz) elektromos hálózatra, minden további kiegészítés vagy átalakítás nélkül csatlakoztatható.A 3,5 m2 alapterületű és 525 Watt névleges hőteljesítményű fűtőszőnyeg óránkénti elektromos áramfelvétele folyamatos fűtési periódus esetén is olyan alacsony (525 Wh / 0,525 kWh), hogy szinte biztosra vehető, hogy bármely magyarországi ingatlan elektromos hálózata képes a szükséges (2,28 Amper) áramerősség szállítására, biztosítására

 
A MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg rendkívül magas működési hatásfokkal üzemel. A gyakorlatban a felvett elektromos teljesítmény szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként a rendszerben, illetve az ingatlanában.


Az ingatlanok 1 négyzetméterre vonatkoztatott hővesztesége az ingatlan méretétől és szigeteltségi állapotától függ, ezzel a hőveszteséggel kell a mindenkori fűtő berendezésnek vagy fűtési rendszernek tudnia hőteljesítmény tekintetében lépést tartania. A hőveszteség/hőigény az ingatlan alapterületétől, átlagos belmagasságától, homlokzatának és nyílászáróinak mindenkori hőszigeteltségi színvonalától függ.
Amennyiben az elektromos fűtőszőnyeget fő vagy kizárólagos fűtésként kívánja használni, az ingatlan hőszigeteltségétől függően a következő, -15°C-ra méretezett fajlagos hőveszteséggel érdemes számolnia.
Új építésű ingatlanok esetén akár 50-60 W/1 m2,
felújított ingatlanok (homlokzati hőszigeteléssel és korszerű nyílászárókkal) esetén 90-110 W/1 m2, míg régi típusú nyílászárókkal és külső szigetelés nélküli lakások vagy családi házak esetén 140-180 W/1 m2 hasznos alapterület befűtésében gondolkodhat. (az előző "ököl szabály" 2,6-2,7 méter átlagos belmagasságú ingatlanra vonatkozik) 
Amennyiben a fűtőszőnyeg kiegészítő fűtésként kerül felhasználásra, úgy nem szükséges az előző szabályt a méretezéshez figyelembe vennie, hiszen ebben az esetben az elektromos padló fűtésnek kizárólag a lábról érzett hőmérséklet biztosításában, az Ön komfortérzetének emelésében van szerepe.Az elektromos fűtőszőnyeg működése rendkívül pontosan szabályozott és ennek köszönhetően környezetbarát energia felhasználású. A korszerű szoba termosztátok a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képesek a működésüket szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva a fűtőszőnyeget jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet értéke alapján működik. Garantálva ezzel a két üzemmóddal, minden felhasználási célra a leggazdaságosabb megoldást. Ennek köszönhetőn elhanyagolható túlfűtéssel biztosítja Önnek a beállított szoba vagy padló hőmérsékletet.


Teljesen hangtalan üzemű berendezés, működése sem kéményt sem friss levegőt nem igényel.


Az elektromos fűtőszőnyegben használt elektromos fűtőkábel kettős tokozású, ahol a belső alumínium tokozás teljesen kiszűri, úgymond leárnyékolja az elektromos vezető (fűtőkábel) elektromágneses sugárzásait. Ennek köszönhetően tiszta üzemű, az emberi szervezetre nézve káros sugárzással nem rendelkező fűtőberendezésről beszélhetünk.


Az elektromos fűtőszőnyeg üzemeltetéséhez szoba termosztát beépítése minden esetben szükséges, mely az aktuális hőigényt figyelembe véve indítja vagy kapcsolja ki a fűtőszőnyeg működését, hőtermelését.


A fűtőszőnyeg telepítése közvetlenül a padlóburkolat alá, a csemperagasztóba vagy az önterülő aljzatkiegyenlítőbe történik. A felszínhez közeli telepítésnek köszönhetően, gyors felfűtést és hőleadást biztosít Önnek.


Az elektromos fűtőszőnyeg elektromechanikai működése a telepítési útmutatóban leírtak szerinti telepítéstől ÉLETHOSSZIG tartó garanciával rendelkezik. 


MAGNUM márkanév alatt egy egész elektromos bel- és kültéri felületfűtési és fagymentesítési termékcsaládot kínálunk. Bel- vagy kültéri fűtőkábelek és fűtőszőnyegek élettartam garanciával, önszabályzó fűtőkábelek, kerti csap fagymentesítő kábelek, infrapanelek, valamint eresz csatorna jégmentesítésre kialakított fűtési rendszerek, melyekről bővebb információt a www.magnumfutes.hu weboldalon olvashat. További információkért kérjük hívja szakértő kollégánkat a 06 30/321-7971-es közvetlen telefonszámon.Letölthető telepítési útmutató.
A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre. 
MAGNUM Mat elektromos fűtőszőnyeg műszaki jellemzők

 • Elektromágneses védelemmel ellátott 2-vezetős fűtőkábel, üvegszálas hálóra szerelve

 • 2,5 méter hosszú, 3-eres tápkábel

 • Teljes hosszában villamos érintésvédelemmel ellátott alumínium tokozás

 • Króm/nikkel ötvözetű fűtőkábel

 • Magas hőállóságú (PTFE) teflon szigetelés

 • 10-11 W/m teljesítményű fűtőkábel (230V)

 • Kialakítása megfelel a jelenlegi európai szabványoknak, nedves helységekbe (pl. fürdőszoba) való telepítéshez

 • Élethosszig tartó garancia a telepített fűtőszőnyeg elektromechanikai működésére, a telepítési útmutatóban leírtaknak való megfelelés esetén

FIGYELEM. Az ELEKTROMOS FŰTÉS WEBÁRUHÁZ-ban vásárolt elektromos fűtőkábel, elektromos fűtőszőnyeg és ezekhez tartozó szoba termosztát telepítésében is tudunk Önnek segíteni. A kivitelezési díjainkkal kapcsolatban kérjük keresse kollégánkat a 0630/321-7971-es telefonszámon.

Kivitelezés    Kivitelezés


Fűtőszőnyeg csomag tartalma

 • 3,5 m2 fűtőszőnyeg

 • Flexibilis cső a talajhőmérséklet szenzornak

 • Magyar nyelvű telepítési útmutató és vizsgálat jegyzőkönyvek


Rendelhető kiegészítők

 • Digitális vagy manuális termosztát padlóhőmérséklet szenzorral

 • 6 vagy 10 mm vastagságú tűzálló szigetelő lap

 • ​Mindkét termék csoport elérhető a fűtőszőnyeg termékoldalán található "Kapcsolódó termékek" csoportban


FONTOS TUDNIVALÓK!
A fűtőszőnyeg kábele nem vágható vagy toldható, míg a fűtőszőnyeg üvegszálas hálója szabadon vágható vagy alakítható.
A jobb fűtési és energia felhasználási hatékonyság érdekében használjon minden esetben aljzat szigetelést vagy szigetelést a fűtőszőnyeg alá.
Hőveszteség kalkuláció minden esetben javasolt, mielőtt az elektromos fűtőszőnyeg elsődleges hőforrásként telepítésre kerül.
Vásárlás előtt minden esetben egyeztessen a kivitelezőivel.

 

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez 

Új fejlesztésű, elegáns és letisztult megjelenésű, programozható működésű termosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez tervezve. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. 
Önnek nem kell mást tennie mint telepíteni telefonjára vagy táblagépére a termosztát alkalmazását, és távolról is szabályozhatja otthona fűtését vagy módosíthatja a beállításokat. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető és egy alkalmazásból több termosztát működése is kezelhető.

A Wi-Fi kapcsolat mellett, a termosztát önálló és teljes mértékben programozható fali termosztátként is használható, mely használatot az érintőképernyős kijelző valamint az átlátható, és egyszerű kezelő felület is támogatja. 


A termosztát egy ún. "Nyitott ablak" funkcióval is ellátott, mely funkció hirtelen és jelentősebb hőmérséklet csökkenés érzékelése esetén felfüggeszti a fűtési funkciót, ezzel is csökkentve az Ön energia számláját. 

A termosztát alapfelszereltségként egy beépített levegő hőmérséklet érzékelővel, valamint egy beköthető padló hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik. A felhasználás módjától függően, egyik vagy másik hőmérséklet érték alapján megvalósuló vezérlési mód a telepítés során kiválasztható. További kombinált vezérlési mód is rendelkezésre áll, mely esetében a termosztát a mért szoba hőmérséklet alapján működik, de ezzel párhuzamosan lehetséges a padlófelfűtés hőmérsékletét maximalizálni pl. laminált vagy fa alapú padlóburkolatok esetében.  

 

GYIK = gyakran ismételt kérdések a FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch digitális szobatermosztáthoz

A Wi-Fi Control Touch szobatermosztát önmagában maximum 3600 Watt teljesítményt képes kapcsolni. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb elektromos fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg is vezérelhető. Ebben az esetben a fűtőszőnyeg / fűtőkábel tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni. Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes az elektromos padlófűtés működését szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. E mellett fa vagy laminált padlófelületek esetén egy kombinált szabályozási mód is rendelkezésre áll, melynek keretében maximalizálható a padlófelfűtés hőmérséklete.  


A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control Touch szobatermosztát egy okos telefon alkalmazás (iOS / Android applikáció) letöltése után, bármely okos eszközről, amennyiben Wi-Fi jel rendelkezésre áll, távkapcsolaton keresztül is működtethető. A Wi-Fi kapcsolat aktiválása esetén, egy okos eszközről több termosztát működése is szabályozható. 


A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, az elektromos fűtőszőnyeg és fűtőkábel telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelő minden esetben a tápkábeltől külön futó kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.


A termosztát vezérlése programozható működést tesz lehetővé. Napi 4 programozható fűtés, munkanapokra és hétvégére, 1 napra, 30 napra vagy 365 napra. Programozott működés esetén, bármikor lehetséges a manuális felülírása a programnak. Hirtelen hőmérséklet esés esetén automatikusan aktíválódó "Nyitott ablak" és kiválasztható fagyvédő funkcióval. A szoba termosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 2 év teljeskörű garancia vonatkozik. 

 

Műszaki adatok 

 • Feszültség: 230 V / 50 Hz

 • Maximális áramerősség: 16 Amper / 230 V

 • Maximális teljesítmény: 3680 W (16 A)

 • Szobahőmérséklet tartomány: -5 - 50°C

 • Padlóhőmérséklet tartomány: -5 - 50°C

 • Padlóhőmérséklet határértékek: 20 - 50°C

 • Pontosság: 0,1°C
 • Érintésvédelem: IP 21

 • Garancia: 2 év gyártói garancia a termosztátra és a talajhőmérséklet szenzorra


Termosztát csomag tartalma

 • 1 db digitális szoba termosztát

 • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel

 • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató
 

Gyártó C&F Technics
Felületi hőleadás 150W/m2
Teljesítmény 525 W
Áramerősség igény 2,28 Amper
Méret 3.5 m2
Szélesség 0.5 m
Vastagság 4 mm
Hossz 7 mm
Ellenállás 101 ohm

Kapcsolódó termékek

Raktáron - 2 nap múlva átvehető
19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
31.890 Ft (25.110 Ft + ÁFA)