Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A PIAC EGYIK LEGKEDVEZŐBB ÁRÚ ELEKTROMOS KAZÁNJA

Sokan keresnek meglévő központi fűtési rendszerükre utólagosan is ráköthető, jól automatizálható és ezekkel együtt is kedvező bekerülési költségű kazánt. Nekik kínál költséghatékony megoldást a Centrometal gyártó az El-Cm Basic elektromos fali kazán sorozattal (elektromos kazán = elektromos cirkó, villany kazán, villany cirkó).
A 6 kW és 45 kW közötti teljesítmény tartományban gyártott kazánok nyitott és zárt fűtési rendszerre egyaránt ráköthetők, 9 kW teljesítménytől manuális maximális teljesítmény szabályozással rendelkeznek, de alapfelszereltségben sem keringető szivattyúval, sem tágulási tartállyal nem felszereltek. Ennek köszönhetően, amennyiben olyan meglévő fűtési rendszerre kerül az elektromos kazán ráépítésre, mely már rendelkezik tágulási tartállyal és/vagy keringető szivattyúval, Önnek nem szükséges ezeket a kiegészítőket még egyszer megvásárolni, ezzel is jelentős beruházási költséget tud megtakarítani. Az El-Cm Basic kazán a meglévő keringető szivattyújával összekapcsolva működteti fűtési rendszerét a jövőben.
A Basic kazánok jól használhatók meglévő vegyes tüzelésű kazán mellett is, szobatermosztátra kötve az elektromos kazánt, automatikusan biztosítja lakásának hőjét azokban az időszakokban is, amikor Önnek nincsen lehetősége a vegyes tüzelésű kazánját fával, szénnel fűteni.
A Basic kazánok természetesen kizárólagos fűtő kazánként, új fűtési rendszerbe bekötve is megállják a helyüket, az ilyen esetekre kínáljuk az El-Cm Basic "Szett" változatokat 6-27 kW teljesítmény tartományban, melyeket alapfelszereltségben Wilo keringető szivattyúval és Elbi 8 literes zárt tágulási tartállyal szállítjuk.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír