Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

HASZNOS INFORMÁCIÓK

PADLÓFŰTÉS ELEKTROMOS FŰTŐSZŐNYEGGEL

Padlófűtés telepítése akár az aljzat beton feltörése vagy utólagos bontás nélkül is. Az elektromos fűtőszőnyeg, melyet a köznyelv fűtőháló néven is ismer, egy üvegszálas hálóra erősített extra vékony elektromos fűtőkábel, összességében mindösszesen 4 mm-es vastagsággal, és meghatározott négyzetméterenkénti hőteljesítménnyel. 
Fejlesztésének célja kimondottan a már kialakított aljzatbetonnal, vagy meglévő padlóburkolattokkal rendelkező felületek felújítása során való felhasználás. Kialakításának köszönhetően a meglévő burkolatokra is vésés vagy bontás nélkül, egy önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba is lefektethető, közvetlenül az új hidegburkolat alá. 
Az elektromos fűtőszőnyeg a burkolat alatt helyezkedik el, melynek köszönhetően nagymértékben lerövidül a padló felfűtés reakció ideje. Így időszakosan fűtött helyiségekben is gazdaságosan használható. 
Jellemzően 125-150 Watt/m2 fajlagos hőteljesítményre méretezett, vezérlése minden esetben egy padlóhőmérséklet érzékelővel is ellátott speciális termosztáttal szabályozott, melyen keresztül közvetve csatlakozik az elektromos hálózathoz. 
Nedves helyiségekben, fürdőszobában is biztonsággal használható. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír