Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Indirekt HMV tároló beépített elektromos fűtőpanellel

A FALCON elektromos vízmelegítők (villanybojlerek) mellett többféle kivitelű és kialakítású indirekt használati meleg víz tartályokat is kínálunk, melyek jellemzően 1 vagy 2 beépített hőcserélő spirállal felszereltek.

Az egyik termék csoportba az 1 db hőcserélő spirállal felszerelt, INOX rozsdamentes anyagból készülő Centrometal SKB-Digi és LKB-Digi használati meleg víz tartályok tartoznak, beépített elektromos fűtéspanellel és digitális vezérléssel. Falra szerelhető változatban, álló vagy fekvő kialakításban, 80/100/120 literes űrtartalomban.
Ugyanennek a gyártónak, és termékcsoportnak egy változata a szintén INOX rozsdamentes anyagból készülő és 1 db hőcserélő spirállal szállított, álló kialakítású Centrometal TB indirekt HMV tartályok, melyek elektromos fűtőpanellel és vezérléssel nem rendelkeznek, de igény esetén, gyárilag a megadott méretű fűtőpatron beszereléshez egy kiegészítő csatlakozó nyílással rendelhetők. A padlón álló tartályok 120/150/200/300/600/800 literes űrtartalomban állnak rendelkezésre.


A másik termék csoportba a SUNSYSTEM indirekt használati meleg víz tartályai tartoznak, az MB és a BB termék sorozatból. Falra szerelhető változatban, függőleges és vízszintes elrendezésben, belső titán zománcozott felületvédelemmel, hőcserélő spirállal, 2 kW teljesítményű fűtőbetéttel, termikus védelemmel és 8 bar-os túlnyomás elleni szeleppel szállítva. A falra szerelhető változatok 80/100/120/150 liter űrtartalomban állnak rendelkezésre. Illetve padlón álló kialakításban 1 db hőcserélővel az SN, 2 db hőcserélővel az SON tartályok.

VÁLASSZON A KATEGÓRIÁK KÖZÜL