Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
U-HEAT Manuális fali termosztát szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet szenzorral
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 15!

U-HEAT Manuális fali termosztát szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet szenzorral

14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 15!

U-HEAT Manuális, nem programozható ON/OFF fali termosztát padló hőmérséklet szenzorral. Irodák vagy lakások szoba hőmérsékletének precíz szabályzásához.
 

Elérhetőség: Utolsó 8 db raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás és Paraméterek


U-HEAT Manuális ON/OFF termosztát

Manuális, nem programozható ON/OFF fali termosztát alapfelszereltségű padló hőmérséklet szenzorral szállítva. Irodák vagy lakások szoba hőmérsékletének precíz szabályzásához.

Akik a digitális vezérlés helyett, az egyszerűséget részesítik előnybe, vagy nem szükséges a programozhatóság és egy állandó hőmérséklet fenntartása szükséges, kényelmes megoldást nyújt a U-HEAT Manuális termosztát. Egyszerű kezelőfelülete, ki/be kapcsológombból, LCD hőmérséklet kijelzőből és forgógombos hőmérséklet-szabályozóból áll. 


Alapfelszereltségben szoba hőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Működtetése során választható módon a padló hőmérséklet érték vagy a termosztát magasságában mért levegő hőmérséklet alapján szabályozza az elektromos fűtés működését. Harmadik lehetőségként az előző két üzemmód kombinációja is lehetséges, mely lehetővé teszi a szobahőmérséklet alapján való szabályozást és ezzel együtt a padlóhőmérséklet maximalizálást is. Pl. fapadló fűtési üzemmód esetén a termosztát legfeljebb 28°C-os padló hőmérséklet engedélyez. Ezekkel a tulajdonságokkal a U-HEAT Manuális termosztát sokrétűen használható az elektromos padlófűtési rendszerekhez. 

Letölthető telepítési útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.
GYIK = gyakran ismételt kérdések a U-HEAT Manuális ON/OFF szobatermosztáthoz


A Manuális szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt-nyi teljesítményt képes kapcsolni. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb fűtőszőnyeg vagy fűtőkábel is vezérelhető, ebben az esetben az elektromos fűtőberendezések tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni.
Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.


A korszerű szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes a fűtőszőnyeg működését szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva az elektromos padlófűtést, jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. Garantálva ezzel a két üzemmóddal, minden felhasználási célra a leggazdaságosabb megoldást. 
A Manuális szoba termosztát, a laminált padló felületek megfűtéséhez egy 28°C fokban maximalizált, lekorlátozott hőmérsékletű üzemmóddal is rendelkezik. Ennek keretében a laminált padló fizikai és esztétikai tulajdonságainak megőrzése érdekében, a szoba hőmérséklet érték alapján történő szabályzással párhuzamosan, a termosztát automatikusan korlátozza a padló felfűtési hőmérsékletet.


A Manuális szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, a fűtőszőnyeg telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelőt minden esetben a tápkábeltől külön kábel vezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.


A U-HEAT Manuális szoba termosztát nem csak elektromos padló- és falfűtési-, de vizes rendszerű padló-, fal- és radiátoros központi fűtési rendszerekhez is felhasználható.


A Manuális szoba termosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 2 év teljeskörű garancia vonatkozik. 


Műszaki jellemzők

 • Feszültség: 230 V / 50 Hz
 • Termosztát maximálisan kapcsolható teljesítmény: 3600 W / 16 Amper
 • Működési szoba hőmérséklet tartomány: 5-30 °C
 • Működési padló hőmérséklet tartomány: 5-40 °C
 • Pontosság: +/- 1 °C
 • Érintésvédelem: IP21
 • Minősítés: CE
 • ​Termosztát színe: fehér RAL 9010


Termosztát csomag tartalma

 • 1 db szoba termosztát
 • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel
 • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató


Gyártó C&F Technics
Árukereső.hu Árukereső.hu