Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő smart funkcióval (100 liter - 2000 W - Ø 460 mm)
Kép 1/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő smart funkcióval (100 liter - 2000 W - Ø 460 mm)
Kép 2/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő
Kép 3/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő
Kép 4/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő
Kép 5/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V - fal oldali nézet
Kép 6/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V - alulnézet tápkábellel
Kép 7/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő
Kép 8/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi - magyar nyelvű Thermex Home App
Kép 9/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V - alapfelszereltsége
Kép 10/10 - THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V - biztonsági termosztát
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő smart funkcióval (100 liter - 2000 W - Ø 460 mm)
121.990 Ft (96.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

THERMEX DIGITAL Wi-Fi 100 V elektromos vízmelegítő smart funkcióval (100 liter - 2000 W - Ø 460 mm)

121.990 Ft (96.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

THERMEX DIGITAL WiFi 100 V zománcozott elektromos vízmelegítő, 2000 Watt-os elektromos fűtőbetéttel, 100 literes űrtartalommal, és elektronikus anóddal, függőleges fali felszerelésre kialakítva. Korszerű megjelenés, programozható működés és hosszú használati idő. 
 

Gyártó: Thermex Corporation
Elérhetőség: Több mint 20 db
Várható szállítás: 2023. december 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

THERMEX DIGITAL WI-FI 100 V zománcozott elektromos vízmelegítő

Korszerű kialakítású, igaz 21. századi elektromos vízmelegítő, LCD kijelzővel, Wi-Fi vezérléssel, öntanuló smart üzemmóddal, elektronikus anódvédelemmel, magas minőségű BIO belső zománcvédelemmel és nagy sűrűségű Super Foam hőszigeteléssel. A THERMEX DIGITAL Wi-Fi villanybojlerek fejlesztésekor a legfontosabb szempontok a felhasználói kényelem maximális kiszolgálása, a minimális karbantartás igény és az alacsony üzemeltetési költségek voltak.  
A WiFi távkapcsolat használatához ingyenesen letölthető THERMEX HOME alkalmazás áll rendelkezésre (Apple App store / Android Google Play).

Új termékvideónk

Letölthető THERMEX Digital Wi-Fi prospektus. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.A THERMEX Digital Wi-Fi 100 liter űrtartalmú villanybojlert háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig. 
A 2000 Watt elektromos felfűtési teljesítmény gyors felfűtést biztosít, a ∆T = 45° C fűtési hőmérséklet esetén 2 óra és 38 perc felfűtési idővel számolhat. A tartály test rozsdásodás és korrózió elleni belső védelmét a zománcozás mellett egy elektronikus anód garantálja (fizikai Mg anód rúd és annak cseréje nem szükséges).

Kényelmes és pontosan szabályozható. A magyar nyelvű THERMEX Home App. alkalmazáson keresztül a következő beállításokat teheti meg, illetve üzemmódokat választhatja ki.ECO üzemmód, mely egy fix 55°C-os felfűtést biztosít a nap 24 órájában.
Smart üzemmód, melyben beállítható a felfűtési hőmérséklet, egy 7 napos tanulási időszak után, a mért fogyások és vízkivételi időszakok figyelembe vételével biztosítja a vezérlés a meleg víz rendelkezésre állását és az optimalizált energia felhasználást. Ezt az üzemmódot folyamatosan lakott ingatlanban célszerű használni.

Anti-Baktéria üzemmód, aktíválásával 80°C-ra felfűti a bojler a benne lévő meleg vizet és fenntartja a hőmérsékletet 30 percen keresztül.

Instant felfűtési üzemmód, az ECO-hoz hasonló, de itt Ön állíthatja be a kívánt hőmérsékletet, melyet 24 órán keresztül biztosít a vezérlés.
Időzített felfűtési üzemmód, melynek keretében Ön meghatároz egy időpontot és egy kívánt felfűtési hőmérsékletet, mely időpontra azt a rendszer biztosítja- Ez esetben az időközben kivett meleg vizet a vezérlés nem pótolja, kizárólag a következő időpontra. Összesen egy időpont és egy felfűtési hőmérséklet határozható meg, és ez a szabály az év minden napjára egyaránt érvényes lesz.
Szabadon beállítható mód, itt a WiFi csatlakozáson keresztül Ön szabadon változtathatja egyéni pillanatnyi igénye alapján a kívánt meleg víz felfűtési hőmérsékletét.

A jó minőségű beépített alkatrészeknek, a magas minőségű BIO belső zománc védelemnek, a Super Foam magas hatékonyságú hőszigetelésnek, valamint a korszerű sorozat gyártásnak köszönhetően a THERMEX DIGITAL villanybojlerek használata során Ön hosszú élettartammal és kedvező energiafogyasztással számolhat (B energia hatékonysági osztály besorolású). 


GYIK = gyakran ismételt kérdések a THERMEX DIGITAL WiFi 100 literes elektromos vízmelegítőhöz Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az 2000 W teljesítményű fűtőbetét a kisebb elektromos terhelésnek köszönhetően hosszabb élettartammal bír. A 100 liternyi vízmennyiség 3-4 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.


A WiFi távkapcsolat használatához ingyenesen letölthető THERMEX HOME alkalmazás áll rendelkezésre (Apple App store / Android Google Play). ECO (55°C felfűtés) / Smart (7 napos öntanuló időszak) / Anti-Bacteria (80°C-os felfűtés) / Automatikus fagyvédő üzemmód 5°C alatt / Időzíthető felfűtés (napi 1 időpontra egy meghatározott hőmérséklet).


A korszerű vezérlésnek, öntanuló vagy időzíthető működésnek és a jó minőségű szigetelésnek köszönhetően a DIGITAL sorozat B energia hatékonysági besorolással rendelkezik. 


A 2 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 8,7 Ampert szükséges biztosítania


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az 100 liter űrtartalmú DIGITAL elektromos vízmelegítő összesen 2 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.A THERMEX DIGITAL 100 literes elektromos 
vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év teljes körű és további 3 év garanciát biztosít a tartálytest hegesztési minőségére és vízszivárgásra.

 

A THERMEX DIGITAL 100 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • 1db 100 literes acél tartály test elektrosztatikus zománcozású belső felület védelemmel
  • Magas minőségű BIO belső zománcozás és elektronikus anód védelem
  • LCD kijelző és digitális kezelőfelület
  • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás
  • 2 év teljes körű és további 3 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására

Műszaki adatok. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.
 


Használati útmutató, WiFi alkalmazás használati útmutató, termékismertető adatlap valamint energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

              


 

GYÁRTÓ Thermex Corporation
TELEPÍTÉS MÓDJA fali - függőleges
TARTÁLY FORMA hengeres
ŰRTARTALOM KATEGÓRIA 100 liter
TELJESÍTMÉNY (kW) 2 kW
ANÓD VÉDELEM elektromos
MAXIMÁLIS ÜZEMI NYOMÁS 7 bar
ENERGIA OSZTÁLY B
SMART / ÖNTANULÓ FUNKCIÓ igen
Wi-Fi VEZÉRLÉS igen
PROGRAMOZHATÓ MŰKÖDÉS nem
Árukereső.hu Árukereső.hu