Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 1/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 2/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 3/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 4/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 5/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 6/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 7/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 8/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 9/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 10/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 11/12 - THERMEX TESLA Combi WiFi 12-24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
Kép 12/12 - FALCON TH Wi-Fi beltéri hőmérséklet és nedvességtartalom érzékelő
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz
589.990 Ft (464.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db

THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán központi fűtéshez és átfolyós rendszerű meleg víz előállításhoz

589.990 Ft (464.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kombi rendszerű korszerű elektromos kazán 24 kW teljesítménnyel központi fűtéshez és átfolyós rendszerű használati meleg víz előállításhoz. Alapfelszereltségben beltéri hőmérséklet érzékelővel szállítva.


Információ: 30/321-7971 vagy 30/556-3274

Gyártó: Thermex Corporation
Elérhetőség: Több mint 20 db
Várható szállítás: 2023. október 06.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán

Új fejlesztésű, a legkorszerűbb műszaki megoldásokból építkező, kompakt befoglaló méretekkel, és elegáns megjelenéssel rendelkező elektromos kazán. Minősített részegységek, tirisztoros teljesítmény szabályozás és prémium tudású WiFi vezérlés garantálja a THERMEX Tesla Combi elektromos kazán sorozat kényelmes és gazdaságos üzemeltetését.  
A kombi rendszerű kazán kényelmes és több oldalú felhasználást biztosít minden további kiegészítő nélkül. Átfolyós rendszerben használati meleg vizet állít elő, vagy fűtési üzemmódban a központi fűtési rendszer hőigényét biztosítja.
A WiFi távkapcsolat használatához ingyenesen letölthető THERMEX HOME alkalmazás áll rendelkezésre (Apple App store / Android Google Play).
A TESLA Combi elektromos kazán használati meleg víz előállítása "A" energia hatékonysági besorolással rendelkezik.


THERMEX Tesla Combi WiFi elektromos kazán termékismertető videó. 
A kimondottan halk működésű, 24 kW teljesítményű elektromos vízteres kazánt a központi fűtés magas szintű automatizálásához alapfelszereltségben egy Tuya alapon működő WiFi-s beltéri hőmérséklet érzékelővel szállítjuk.
A 21. század informatikai fejlesztéseit is alkalmazó elektromos kazán magas tudásának kihasználásához szükséges, hogy a fűtendő ingatlan stabil WiFi lefedettséggel rendelkezzen.

A WiFi kapcsolat nem kizárólag a kazán működésének szabályozását vagy programozását teszi lehetővé, de a kazánnal együtt szállított beltéri hőmérséklet és nedvességérzékelővel folyamatosan kommunikálva (Tuya platform, a hőmérséklet érzékelő vezeték nélkül kapcsolódik az elektromos kazán vezérléséhez), a pillanatnyi hőmérséklet értéket is figyelembe véve szabályozza a kazán teljesítményét és annak teljesítmény modulációját. 
Ezen túl, a WiFi alapú vezérlésnek köszönhetően, amennyiben úgy dönt, hogy külső hőmérséklet alapú kazánvezérlésre vált, az interneten elérhető, és az ingatlan helyszínéhez kapcsolódó külső hőmérséklet értékek alapján szabályozza a kazán a működését (külső hőmérséklet érzékelő telepítése vagy használata nélkül).


Mindezek mellett, a kazán talán egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a tirisztoros teljesítmény szabályozás, melynek köszönhetően, a feszültség szabályozáson keresztül, a pillanatnyi kazán fűtési teljesítmény szinte fokozat mentesen a teljes meghatározott teljesítmény tartományban, a pillanatnyi igényeknek megfelelően szabályozott.

FONTOS. A Tesla Combi WiFi elektromos kazánok kizárólag a kazánnal együtt szállított szoba hőmérséklet érzékelővel együtt üzemeltethetők. A FALCON TH WiFi érzékelő vezetékmentes kapcsolaton keresztül küldi a termosztát funkciókat is ellátó kazánvezérléshez a pillanatnyi belső hőmérséklet adatokat. A felfűtési hőmérséklet és a működési program a THERMEX HOME alkalmazáson keresztül állítható be. Hagyományos kialakítású szoba termosztát bekötése, vagy az azzal való működtetés nem lehetséges.Letölthető prospektus. A letöltéséhez kérjük kattintson a lenti képre.


Fűtési meleg víz előállítás 30-80°C vezérelt hőmérséklet és 0,5-2,5 bar üzemi nyomás tartományban, míg használati meleg víz előállítás 35
-60°C hőmérséklet tartományban áll rendelkezésre.
A THERMEX Tesla Combi WiFi kazán beépített keringető szivattyúval, a használati meleg víz előállításához külön fűtőbetétekkel és hőcserélővel, ezen kívül 6 literes tágulási tartállyal, és a működéshez szükséges biztonsági berendezésekkel szállított.

Üzemeltetéséhez három fázisú elektromos csatlakoztatás szükséges, a kazán tág üzemi nyomás tartományának köszönhetően nyitott és zárt fűtési rendszerre egyaránt kapcsolható (a fűtésrendszer minimális nyomása a kazán működéséhez 0,5 bar).

Az átfolyós rendszerű használati meleg víz ellátás gyors reagálást és korlátlan mennyiségű meleg víz rendelkezésre állást garantál.
FONTOS. Kérjük, a használati meleg víz rendszer tervezésekor vegye figyelembe, hogy az átfolyós rendszerű meleg víz előállítás, bár időben folyamatos, azonban a víz hőmérséklete, a hőmérséklet egyenletessége az adott kazán teljesítményétől (minél magasabb a teljesítmény annál stabilabb a víz hőmérséklete nagyobb víz áram esetén is) és a vízvételi pontok számától függ.
Amennyiben 3-5, vagy ettől több vízvételi ponton kíván egy időben használati meleg vizet a rendszerből kivenni, érdemes megvizsgálni a használati meleg víz tároló tartály, vagy indirekt HMV tartály elektromos kazánnal való kombinálásának a lehetőségét.
A szükséges teljesítmény meghatározása érdekében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot műszaki tanácsadó kollégáinkkal.

Az indirekt használati meleg víz tartályokkal összekapcsolható elektromos kazánok pl. Centrometal El-Cm ePlus 4,5-24 kW teljesítmény tartományban. 

Az elektromos kazán teljesen hangtalan üzemű és kisméretű, működtetéséhez sem légcsere, sem kémény nem szükséges, melynek köszönhetően a lakásban bárhol felszerelhető. 

 

Elektromos kazán CSOMAGAJÁNLATOK - csomagban még kedvezőbb áron! (kattintson a lenti képre)

Csomagajánlat


Letölthető Műszaki adatok / Műszaki rajzok / Telepítési és használati útmutató / Wi-Fi telepítési útmutató / Energia címke. A letöltéshez kattintson a lenti képekre.


                     GYIK = gyakran ismételt kérdések a THERMEX Tesla Combi WiFi 24 kW elektromos kazánhoz

   
Központi fűtési rendszerekre kialakított elektromos kazán bármely radiátoros, padló vagy fal fűtési rendszerbe beköthető. Az előremenő víz hőmérséklete széles hőmérséklet tartományban (30-80°C), a vezérlő panelen 1°C fokos hőmérséklet lépcsőben beállítható.


Az átfolyós rendszerű használati meleg víz előállítás gyakorlatilag korlátlan mennyiségű meleg vizet biztosít fürdéshez vagy mosogatáshoz, 35-60
°C hőmérséklet tartományban. A kazán vezérlésen beállítható a kívánt használati víz hőmérséklet, ennek megfelelően a kazán a beállításnak megfelelően automatikusan biztosítja ingatlanának fűtési és használati meleg víz előállítását. Kérjük azt azonban vegye figyelembe, hogy egyszerre maximum 2 használati meleg víz vételi pontot tud víz hőmérséklet ingadozás nélkül a kazán kiszolgálni. Fontos, hogy a kazán üzemeltetéséhez további kiegészítők nem szükségesek. Az elektromos hálózathoz, illetve a fűtési előremenő és visszatérő vezetékek, valamint a hálózati víz és használati meleg víz vezetékek csatlakoztatása után a rendszer használatra kész állapotban van.

  
A 24 kW-os Thermex Tesla Combi elektromos kazán gyárilag három fázisú elektromos hálózatra való csatlakoztatásra előkészített.
Ami fontos, hogy a berendezés bekötéséhez szükséges hálózati feszültség (kismegszakító) rendelkezésre álljon, illetve a kazán közvetlen elektromos bekötése a megfelelő keresztmetszetű vezetővel történjen.

 

Az elektromos kazán üzemeltetésnek az egyik legfontosabb szempontja, a megfelelő Amper mennyiség elektromos hálózatban való rendelkezésre állása. A 24 kW-os kazán üzemeltetéséhez minimum 3 x 34,8 Amper rendelkezésre kell hogy álljon. Kérjük vegye figyelembe a szükséges elektromos hálózat méretezéséhez az ingatlan összes elektromos fogyasztójának teljesítményét. Amennyiben alul méretezi az elektromos hálózatot, több eszköz együttes működtetése esetén a kismegszakító folyamatosan leveri a biztosítékot.
 

A kazán maximális teljesítménye öt lépcsőben a vezérlőpanelen lehatárolható. A beállítható maximális kazán teljesítmény lépcsők 12/15/18/21/24 kW. Kérjük vegye figyelembe, hogy az eltérő teljesítményű lépcsőkben, a felvett és leadott maximális teljesítmény is eltér. 


A Tesla Combi 24 kW-os kazán teljesítménye 0-24 kW-os modulált teljesítmény tartományban áll rendelkezésre. A tirisztoros feszültségszabályozáson keresztül, a kazán a hatásfokát megtartva, lényegében fokozatmentesen szabályozza a pillanatnyi kazán teljesítményt a hőigényhez igazodva. A kazán PID vezérlése a működés során figyelembe veszi a kazán víz hőmérséklet változásának dinamikáját is. A vezérlés számol a hőleadó fűtőelemekben rendelkezésre álló pillanatnyi hőtartalékokkal és ennek megfelelően kapcsolja le vagy módosítja, akár a beállított víz hőmérséklet elérése előtt is a fűtőelemek teljesítményét, illetve ugyanígy a víz hőmérséklet csökkenésekor számol a fűtőelemek hőleadásának reakció idejével. A cél, hogy minél kisebb túllendüléssel, és minél kisebb energia pazarlással legyen képes biztosítani, a felhasználó által meghatározott előre menő víz hőmérsékletet.
 

A teljesítményre vonatkoztatott kifűtési kapacitás az ingatlan hőszigeteltségétől függően, az ingatlan alapterületétől, átlagos belmagasságától, homlokzatának és nyílászáróinak hőszigeteltségi színvonalától függ.
Új építésű ingatlanok esetén akár 300 m2, felújított (homlokzati hőszigeteléssel és korszerű nyílászárókkal) ingatlanok esetén 240 m2, míg régi típusú nyílászárókkal és külső szigetelés nélküli lakások vagy családi házak esetén 160 m2 hasznos alapterület befűtésében gondolkodhat.

 

Az elektromos kazánok működése pontosan szabályozott és ennek köszönhetően elhanyagolható túlfűtéssel biztosítja Önnek a beállított előremenő fűtési víz hőmérsékletet. Tirisztoros fűtési teljesítmény szabályzása fokozatmentesen 0-99% között működik, melynek megfelelően a fűtési teljesítményt az aktuális hőigénynek megfelelően automatikusan kapcsolja be, csökkenti vagy növeli a vezérlés.
Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az elektromos kazán csak a nagyobb fűtési meleg víz kapacitás igények esetén működik maximális teljesítményen.


Elhanyagolható zajterhelés mellett, gyakorlatilag hangtalan üzemű berendezés, melyet a lakás vagy ház bármely részén felszerelhet. Működése sem kéményt sem friss levegőt nem igényel.

 


Az elektromos kazán alapfelszereltségben egy korszerű és minimális áram fogyasztással bíró főköri keringető szivattyúval szerelt.
 


Az elektromos kazán alapfelszereltségben egy zárt tágulási tartállyal szerelt (6 liter).

 


A Tesla Combi kazánok alapfelszereltségben egy beltéri hőmérséklet és páratartalom érzékelővel szállítottak. A hőmérséklet érzékelő egy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül küldi a pillanatnyi hőmérséklet értékeket. Ezen kívül, további szobatermosztát beépítése vagy használata, a kazán üzemeltetéséhez nem szükséges. A kazán a kezelő felületén vagy a THERMEX HOME alkalmazáson keresztül beállított fűtési program és az érzékelőtől kapott szobahőmérséklet adatok alapján automatikusan működik.

 


A THERMEX Tesla Combi kazán a vásárlástól számított 3 év teljes körű garanciával rendelkezik a kazántest hegesztési minőségére vagy víz szivárgásra, valamint a kazán beépített elektromos komponenseire. FONTOS! A garancia feltétele a mágneses iszapleválasztó beépítése a fűtési rendszer visszatérő ágába.A THERMEX Tesla Combi WiFi 24 kW elektromos kazán fontosabb műszaki jellemzői:

 • Alsó előremenő és visszatérő fűtési rendszer csatlakozás (3/4")
 • Alsó előremenő és visszatérő HMV csatlakozás (1/2")
 • Alsó kialakítású töltő ürítő csatlakozás (1/2") 
 • Kazán víz hőmérséklet érzékelő (elektronikus, beállított és aktuális érték megjelenítése a kezelő panelen, plusz kiegészítő mérő óra a kazán alsó részén)
 • Kazán túlmelegedés esetén termikus biztonsági termosztát, valamint 7°C és 10°C között aktív automatikus elfagyás elleni védelem 
 • Korszerű főköri keringető szivattyú, a kazán fűtési funkciójának leállása után után-futással 
 • Beépített biztonsági szelep túlnyomás esetére (3 bar)
 • IPX1-es érintésvédelmi besorolás 
 • Kazántest 10 mm vastagságú hőszigeteléssel 
 • Beépített tágulási tartály (6 liter) 
 • Pontos teljesítmény szabályzást biztosító PID elven megvalósuló kazánvezérlés és tirisztoros feszültség/teljesítmény szabályozás, Wi-Fi / Tuya alapú szobahőmérséklet érzékelő csatlakoztatási lehetőséggel
 • Kazán előremenő fűtési és az indirekt HMV tartály használati meleg víz hőmérsékletének szabályzása 
 • Automatikus kazán fagyás elleni védelem 
 • Beszerelése szakembert igényel, de egy ellenőrzési lista kitöltése után, további kötelező beüzemelés vagy műszaki szemle nélkül használatba vehető
 • A fűtési rendszerekhez elfagyás elleni védelemnek a gyártó a ThermoFluid​ típusú hőközlő folyadék használatát javasoljaA THERMEX Tesla Combi WiFi 24 kW kazán alapfelszereltsége:

 • Vízteres kazántest digitális vezérléssel és elektromos fűtőbetétekkel
 • WiFi alapú távvezérlés ingyenesen letölthető THERMEX Home App alkalmazáson keresztül
 • FALCON TH Wi-Fi beltéri hőmérséklet és nedvességtartalom érzékelő
 • Rögzítő eszközök a kazán fali felszereléshez
 • Beépített fűtési szivattyú, tágulási tartály és biztonsági berendezések
 • Magyar nyelvű kezelési utasítás
 • 3 év teljes körű garancia​


Rendelhető kiegészítők (lásd lent, Kapcsolódó termékek):

 • mágneses iszapleválasztó / szűrő (beépítése garancia feltétel)


 

GYÁRTÓ Thermex Corporation
FELHASZNÁLÁS CÉLJA fűtés és átfolyós rendszerű meleg víz előállítás
ELEKTROMOS CSATLAKOZÁS TÍPUSA 400V (3 fázis)
TELJESÍTMÉNY KATEGÓRIA (kW) 24 kW
FŰTÉSI RENDSZER TÍPUSA nyitott és zárt
MAXIMÁLIS ÜZEMI HŐMÉRSÉKLET 80 °C
KAZÁN FELSZERELTSÉG beépített keringető szivattyúval és tágulási tartállyal
Wi-Fi VEZÉRLÉS igen

Csomag ajánlatok

THERMEX TESLA Combi WiFi 24 kW elektromos kazán + Mágneses iszapleválasztó szett
Árukereső.hu Árukereső.hu