Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
202.900 Ft (159.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Radialight KLIMA 15 WIFI elektromos radiátor programozható vezérléssel (1500 Watt)
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Radialight KLIMA 15 WIFI elektromos radiátor programozható vezérléssel (1500 Watt)

Ár:
202.900 Ft (159.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Exkluzív megjelenésű Radialight KLIMA 15 WIFI elektromos radiátor (1500 Watt), DUAL-THERM kettős hőleadással, energia takarékos, intelligens és WIFI kapcsolatra alkalmas vezérléssel. Ingyenesen használható és letölthető iOS és Android Radialight alkalmazás.

Gyártó: RADIALIGHT (ERMETE GIUDICI S.P.A.)
Elérhetőség: Rendelhető, száll. 30 munakanap
Várható szállítás: 2023. július 14.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Radialight KLIMA 15 WIFI elektromos radiátor (1500 Watt)

Exkluzív megjelenés, lekerekített élek, elegáns szál-csiszolt fém keret, és minőséget sugárzó kezelő felület, melyet a WIFI kapcsolatra is alkalmas digitális vezérlés tesz teljessé. A speciális DUAL-THERM kettős hőleadási móddal rendelkező elektromos radiátor, az infravörös hősugárzást és a természetes légáramlás elvén működő fűtési módot egyesíti. Az Ön kényelmét a beépített elektronikus vezérlés, illetve a kellemes felületi sugárzott hő garantálja. Az alkalmazott korszerű műszaki megoldások és a hőérzetet fokozó hőleadási mód segíti az energia felhasználásának és a fűtési számlájának csökkentését.

A Radialight alkalmazást egyszerűen telepítheti az okos-telefonjára, és az ingatlana összes Radialight WIFI radiátorát csatlakoztatva, egymástól függetlenül is beállíthatja, programozhatja azokat, vagy nyomon követheti az egyes eszközök elektromos áram fogyasztását.
A fűtőberendezése és az otthoni routere közötti közvetlen WIFI kapcsolat kizárja egyéb kiegészítő összekötés szükségességét. Az alkalmazásban megtett módosításokra azonnal reagál a radiátor vezérlése. Az Ön kényelmének teljes körű és pontos szabályozása, bárhol is tartózkodjék éppen, a legegyszerűbb módon, mindössze egy gombnyomásra.

Radialight KLIMA elektromos konvektor bemutató videó:

Ismerje meg a KLIMA WIFI elektromos radiátorok legújabb generációját.DUAL-THERM kettős hőleadási mód. Konvekciós és sugározott hőleadás egyben.Megnövelt hőcserélő felületű alumínium fűtőelem biztosítja a konvekciós (hagyományos légáramláson alapuló) hőleadást, míg a radiátor első burkolata mögé épített fűtőelem a felületen keresztül leadott infravörös hősugárzást garantálja. A kettős hőleadási mód nem csak gyors felfűtést, de a hagyományos elektromos konvektorokhoz képest időben is elnyújtott meleg érzetet biztosít.


A KLIMA WIFI modellek önálló kezelő felülettel is rendelkeznek, melyen az összes funkció természetesen módosítható, beállítható, így a berendezés WIFI kapcsolat nélkül is teljes értékű eszközként használható. A működés heti programja könnyen beállítható, a három előre beállított gyári program (otthon, iroda, nyaraló) jól illeszkedik az eltérő felhasználási célokhoz.
A kezelő felület pontos kimutatást is rendelkezésére bocsát Önnek az elmúlt 24 óra, vagy egy hét elektromos áram felhasználásáról.
Az exkluzív OPTICONTROL funkció (mozgás/jelenlét érzékelő) további költség megtakarítást kínál Önnek, hiszen automatikusan lecsökkenti a fűtési hőmérsékletet, amennyiben nem érzékel mozgást az adott helységben.


     
Az ingatlana WIFI hálózatához való csatlakozás után a Radialight alkalmazáshoz több KLIMA vagy ICON radiátor is csatlakoztatható és minden egyes helység hőmérséklet értékei egymástól függetlenül is beállíthatók, programozhatók. Ezen túl az alkalmazás lehetővé teszi az egyes helységek fogyasztásának az összehasonlítását is, ezen keresztül pedig az ingatlan fűtési kiadásának csökkentését, optimalizálását.


Fali felszerelésre előkészített (gyári függesztő kerettel szállított), a mindössze 9 cm-es extra vékony radiátor test, a felszerelés után is csak 12 cm helyet igényel, mely kialakítás garantálja a KLIMA elektromos radiátor sokoldalú felhasználását.


Letölthető prospektus. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.Legfontosabb jellemzők

 • Beépített kijelzővel, felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt vezérlés

 • WIFI kapcsolatra alkalmas vezérlés, ingyenesen használható Radialight alkalmazással (iOS és Android)

 • DUAL-THERM technológia: konvekciós és infravörös hősugárzás egyben

 • Pontosan szabályozható elektronikus termosztát (+/- 0,2°C)

 • OPTICONTROL jelenlét érzékelő és vezérlési mód

 • Három gyárilag előre beprogramozott heti működés, melyek természetesen az egyéni igényeknek megfelelően felülírhatók

 • Beépített ellenőrző funkció, mely lehetővé teszi az energia felhasználási adatok folyamatos nyomon követését

 • Nyitott ablak funkció

 • Egyszerű és gyors telepítés, fali felszerelő kerettel

 • Karbantartás mentes használat

 • IP24 védelem, mely lehetővé teszi a nedves helységekbe, pl. fürdőszobába való telepítést is

 • Teljesíti a Lot 20 ERP ECO DESIGN szabályozás előírásait

 


Letölthető műszaki adatok, Használati útmutató és Termék adatlap.
A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

           

 

A Radialight KLIMA 15 WIFI elektromos radiátor alapfelszereltsége

 • Porfestett, fehér színű, acél lemez radiátor test DUAL-THERM hőleadási/fűtési móddal

 • Beépített, programozható vezérlő panel, hőmérséklet érzékelővel, WIFI csatlakoztatásra alkalmas kialakításban

 • Gyári függesztő keret a falra való felszereléshez

 • 0,7 méter hosszú tápkábel villásdugóval

 • 2 év csere garancia >> melynek keretében a 2 éven belül vásárolt, hiánytalanul és sérülésektől mentesen, az importőrnek visszaküldött, működésileg hibás eszközt újra cseréljük >> a garancia érvényesítéséhez szükséges pontos részletekről kérjük érdeklődjön kollégáinknál


A Radialight márkáról.
Elektromos fűtési megoldásokra szakosodott 80 éves vállalkozás, az ERMETE GIUDICI S.P.A., az olasz ipari gyártás fővárosából, Milánóból. Teljes kínálattal rendelkezik, mely kínálat tartalmaz többek között elektromos konvektort, többféle elektromos radiátort, elektromos fürdőszobai fűtőventilátorokat, mobil fűtő ventilátorokat, illetve léghűtő, levegő párásító ventilátorokat.

A teljes kínálatot tartalmazó 2020-as katalógus letöltéséhez, kérjük kattintson a lenti képre. 

     


 

Gyártó Radialight (ERMETE GIUDICI S.P.A.)
Áramerősség igény 6,6 Amper
Elektromos fűtőbetét 1,5 kW
Tömeg 10 kg
Szélesség 1010 mm
Magasság 504 mm
Mélység 90 mm
Garancia időtartam 2 év
Árukereső.hu Árukereső.hu