Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

ORSZÁGOS SZERVIZHÁLÓZATUNK


Garancia idő alatti vagy azutáni szerviz szolgáltatások, és karbantartások az Önök közeléből.

Az E-FUTES.HU elektromos fűtés webáruház által kínált elektromos kazánok, elektromos padlófűtési és fagymentesítési rendszerek, valamint használati meleg víz tartályok garanciáját az importőr bajai székhelyű BIOKOPRI Kft. látja el. A cég 2009 tavasza óta szállít és állít üzembe elektromos üzemű valamint biomassza tüzelésű fűtőberendezéseket és rendszereket, melyek közül a cég életében kiemelt helyet töltenek be az egyre elterjedtebb elektromos üzemű fűtőberendezések.  

A cég magyarországi első forgalomba hozóként központi szervizet működtet, mely szerviz nem csak az eszközök folyamatos üzemének műszaki hátterét biztosítja, de az eszközök tartós üzemeltethetőségét szem előtt tartva aktívan részt vesz a cég beszállítóinak illetve termékeinek kiválasztásában is.
Központi szervizként egyrészt elsősorban a BIOKOPRI Kft. beszállítóinak műszaki szakembereivel való kapcsolattartás a feladata, de emellett Bács-Kiskun, Tolna és részben Baranya megyei eszközök közvetlen szervizelését végzi. Másrészről az ország többi területén működő, jelenleg 11 önálló szervizes alvállalkozó folyamatos szakmai támogatása és oktatása a feladata. (lásd a lenti térképet, az aktuális BIOKOPRI Kft. szerviz pontokkal)

Az elektromos kazánok, indirekt HMV tartályok, fűtőkábelek és fűtőszőnyegek, valamint tükör páramentesítő fűtő fóliák garanciájának érvényesítéséhez nem szükséges a BIOKOPRI Kft. kollégáinak vagy szerződött szerviz partnereinek a fizikai jelenléte, vagy a garanciát ellátó által elvégzett műszaki szemle. A telepítési útmutatóban leírtak szerint bármely, a vevő által megbízott elektromos vagy központifűtés szerelő szakember eljárhat, és elvégezheti az eszközök elektromos és vagy fűtési rendszerbe való bekötését. Amennyiben a telepítési útmutatóban leírtaknak megfelelően végezték a bekötéseket, az eszköz garanciája érvényes.


Országos szervizhálózatunk: Baja, Szeged, Dunaharaszti, Sopron, Debrecen


A BIOKOPRI Kft. szerviz szakembereinek és szervizes alvállalkozóinak munkáját szervizes munkavégzés szempontjából a cég szerviz vezetője, Kovács Zoltán koordinálja. Kérjük, amennyiben szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérése, vagy munka igénye van, kérjük keresse kollégánkat munkanapokon és munkaidőben a 06 30 978-4831-es közvetlen telefonszámon, vagy írjon a szerviz@biokopri.hu e-mail címre.