Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Ár:
76.990 Ft (60.622 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MAGNUM Sol mennyezeti infrapanel 600 W (119 x 59 x 4 cm)

Ár:
76.990 Ft (60.622 Ft + ÁFA)
Menny.:db


A 600 Watt névleges hőteljesítményű MAGNUM Sol mennyezeti infrapanel fő- vagy kiegészítő fűtési céllal telepíthető elektromos fűtőberendezés. Nem csak a folyamatosan, de az időszakosan használt helyiségekben és ingatlanokban is jól használható, gyors reakció idejű hőleadó berendezés.


Információ: 30/321-7971

Gyártó: C&F Technics B.V.
Elérhetőség: 5 db raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 23.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek


MAGNUM Sol mennyezeti infrapanel 600 Watt

A MAGNUM mennyezeti infrapanel fő- vagy kiegészítő fűtési céllal telepíthető, 600 Watt hőteljesítményű elektromos fűtőberendezés. Az infravörös tartományba eső "hő" hullámok nagy intenzitása rövid idő alatt biztosítja az optimális hőmérsékletet. Működés közben kizárólag sugárzott hőt termel. A mennyezeti fűtőpanel mindent és mindenkit melegít a hatótávolságon belül, ahogyan a nap is sugározza a hőt a földön.
Az integrált felfüggesztőelem lehetővé teszi a panel közvetlen rögzítését a mennyezetre. Kialakításának köszönhetően szinte "láthatatlanul" besimul egy álmennyezeti rendszerbe. Akár irodában, bemutatóteremben vagy üzletben tökéletesen illeszkedik a belső elrendezés és formatervezés tekintetében.
A MAGNUM Sol mennyezeti infra fűtőpanel ideális olyan helyiségekben való használatra, melyeket nem folyamatosan használnak, de szükség esetén rövid idő alatt megfelelő hőmérsékletre kell fűteni, vagy ahol hiányzik egy radiátoros fűtési rendszerhez szükséges falfelület.
A MAGNUM infrapanel kényelmes, természetes és egészséges sugárzó hőt biztosít!

Az infra panel elektromechanikus működésre 2 év garanciát vállal a gyártó.Műszaki információk
A MAGNUM mennyezeti infrapanel egyszerűen és gyorsan telepíthető a legtöbb álmennyezeti rendszerbe, vagy közvetlenül a mennyezetre felszerelhető az integrált felfüggesztési rendszerrel. Minden egyes panel saját felfüggesztési rendszerrel szállított. 
A panelek szoba termosztáton keresztül vagy közvetlenül is működtethetők. A panelek hő- és arányszabályzó módon működnek, ezért minimális az energiafelhasználásuk.
Hőteljesítmény: 600 Watt
Tömeg: 13 kg
Elektromos csatlakozás: 230 V / 50 Hz
Érintésvédelmi besorolás: IP 44
Szín: RAL 9016

MAGNUM Sol infrapanel csomag tartalma
Infra panel 119 x 59 x 3 cm
Felfüggesztő konzol
Csatlakozó kábel (1,5 méter)
Telepítési útmutató


 

Hasonló termékek