Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák

Légkondícionálók

Légkondicionálás 
A telek egyre melegebbek és a nyarak egyre forróbbak. 35oC már egyre többször előfordul. Ez egyben azt is jelenti, hogy a hűtés egyre fontosabb.

A hőmérséklet csökkentésének fontossága 
A hő és a nedves levegő csökkenti az emberi teljesítményt és koncentrációt. Amint a szobahőmérséklet eléri a 22 °C-ot, termelékenysége 5%-kal esik, majd további Celsius-fokos emelkedés mellett további 5%-ot csökken. Ne hagyja, hogy a forró nyári hőmérsékletek korlátozzák a termelékenységet és a kényelmet.

Legyen fitt és egészséges 
A beltéri levegőn gyakran por, pollen és baktériumok vannak. A legtöbb légkondicionáló egység integrált légszűrővel rendelkezik, amely jelentősen javítja a levegő minőségét, és ezért alapvető fontosságú az egészséges belső légtér szempontjából.

Mobilklímák, lakossági monosplit egységek, multi klíma szettek, monoblokkos klímák hűtésre és fűtésre egyaránt. A legtöbb légkondicionáló egység integrált légszűrővel rendelkezik, amely jelentősen javítja a levegő minőségét, és ezért alapvető fontosságú az egészséges belső légtér szempontjából. A nedves levegő és a hő csökkenti az emberi teljesítményt és koncentrációt. Ne hagyja, hogy a forró nyári hőmérsékletek korlátozzák a termelékenységét és a kényelmét!

Árukereső.hu Árukereső.hu