Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetési lehetőségek az E-FŰTÉSBOLT.HU webáruházunkban. Bankkártyával, előre utalással, utánvéttel vagy készpénzzel való helyszíni fizetés az áru átvételekor a forgalmazó telephelyén. 
 


Az E-FŰTÉSBOLT.HU webáruházunkban megvalósult rendelés esetén négy féle fizetési mód áll vevőink rendelkezésére.

  1. Fizessen bankkártyával közvetlenül a weboldalunkon, a megrendelésének véglegesítése után. A webáruházunkban megvalósuló bankkártyás fizetés az Ön részére minden esetben többlettköltségtől, kártyahasználati díjtól mentes. A kártyahasználat bankoldali költségét webáruházunk magáravállaja.
    A kifizetésének a bankszámlánkra való beérkezése után a megrendelését futárszolgálattal elindítjuk a szállítási címre, vagy telephelyünkön személyesen átvehető.

  2. Fizesse a megrendelésének az ellenértékét banki előreutalással. Ebben az esetben, legkésőbb a megrendelésének elküldését követő munkanapon kollégánk egy díjbekérőt küld Önnek.
    A díjbekérőn szereplő összeg bankszámlánkra való beérkezése után a megrendelését futárszolgálattal elindítjuk a szállítási címre, vagy telephelyünkön személyesen átvehető.

  3. Fizesse a megrendelését készpénzzel az áru átvételekor a futárszolgálat kollégájánál. Az utánvéttel való vásárlás esetén, amennyiben a megrendelés munkanapokon de. 11:15.-ig beérkezik még aznap, ha ezután érkezik webáruházunkba a megrendelés, akkor a következő munkanap, a megrendelése a futárszolgálatnak feladásra kerül. Azt kérjük vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat kollégái kizárólag készpénzt tudnak elfogadni.

  4. Fizessen a webáruházat működtető BIOKOPRI KFT. bajai telephelyén készpénzzel és vegye át a helyszínen a megrendelését.

Elfogadható bankártyák: CIB, MasterCard, Maestro, VISA


Fontos, hogy bármely fizetési mód esetén ÁFA-s számla készül, melynek megléte a garancia egyik feltétele. A számlát, amennyiben nem a forgalmazó telephelyén személyesen veszi át az árut, minden esetben a csomagküldő szolgálat által kézbesített csomagra felragasztott postai címirattartó tasakban találja.