Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
16.490 Ft (12.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez

Ár:
16.490 Ft (12.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szobatermosztát egy programozható szobatermosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Önállóan vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is használható.
Távkapcsolaton keresztül iOS / Android operációs rendszerekkel működő telefonokról működtethető.


 

Gyártó: FALCON Heat Generation
Elérhetőség: 16 db raktáron
Várható szállítás: 2021. június 18.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez 

Klasszikus megjelenésű, programozható működésű termosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez tervezve. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. 
Önnek nem kell mást tennie mint telepíteni telefonjára vagy táblagépére a termosztát alkalmazását, és távolról is szabályozhatja otthona fűtését vagy módosíthatja a beállításokat. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető és egy alkalmazásból több termosztát működése is kezelhető.

A Wi-Fi kapcsolat mellett, a termosztát önálló és teljes mértékben programozható fali termosztátként is használható, mely használatot az átlátható, és egyszerűen kezelhető nyomógombos felület is támogatja. 

A termosztát egy ún. "Nyitott ablak" funkcióval is ellátott, mely funkció hirtelen és jelentősebb hőmérséklet csökkenés érzékelése esetén felfüggeszti a fűtési funkciót, ezzel is csökkentve az Ön energia számláját. 


A termosztát alapfelszereltségként egy beépített levegő hőmérséklet érzékelővel, valamint egy beköthető padló hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik. A felhasználás módjától függően, egyik vagy másik hőmérséklet érték alapján megvalósuló vezérlési mód a telepítés során kiválasztható. További kombinált vezérlési mód is rendelkezésre áll, mely esetében a termosztát a mért szoba hőmérséklet alapján működik, de ezzel párhuzamosan lehetséges a padlófelfűtés hőmérsékletét maximalizálni pl. laminált vagy fa alapú padlóburkolatok esetében.  

GYIK = gyakran ismételt kérdések a FALCON U-HEAT Wi-Fi Control digitális szobatermosztáthoz

A Wi-Fi Control szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt teljesítményt képes kapcsolni. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb elektromos fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg is vezérelhető. Ebben az esetben a fűtőszőnyeg / fűtőkábel tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni. Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes az elektromos padlófűtés működését szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. E mellett fa vagy laminált padlófelületek esetén egy kombinált szabályozási mód is rendelkezésre áll, melynek keretében maximalizálható a padlófelfűtés hőmérséklete.  


A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control szoba termosztát egy okos telefon alkalmazás (iOS / Android applikáció) letöltése után, bármely okos eszközről, amennyiben Wi-Fi jel rendelkezésre áll, távkapcsolaton keresztül is működtethető. A Wi-Fi kapcsolat aktiválása esetén, egy okos eszközről több termosztát működése is szabályozható. 


A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, az elektromos fűtőszőnyeg és fűtőkábel telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelő minden esetben a tápkábeltől külön futó kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.


A termosztát vezérlése programozható működést tesz lehetővé. Napi és heti programozás. Programozott működés esetén, bármikor lehetséges a manuális felülírása a programnak.  

 A szoba termosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 1 év teljeskörű garancia vonatkozik. Letölthető Telepítési/Használati útmutató és a WIFI csatlakoztatás útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.


          

Műszaki adatok 

 • Feszültség: 230 V / 50 Hz

 • Maximális áramerősség: 16 Amper / 230 V

 • Maximális teljesítmény: 3680 W (16 A)

 • Szobahőmérséklet tartomány: 5 - 35°C

 • Padlóhőmérséklet tartomány: 5 - 45°C

 • Nyitott ablak funkció tartomány: 10 - 20°C

 • Beállítási pontosság: 0,5°C

 • Érintésvédelem: IP 21

 • Méret: 86 x 86 x 42 mm

 • Garancia: 1 év gyártói garancia a termosztátra és a talajhőmérséklet szenzorra


Termosztát csomag tartalma

 • 1 db digitális szoba termosztát

 • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel

 • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató

Gyártó FALCON Heat Generation

Hasonló termékek

Árukereső.hu Árukereső.hu