Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez

20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát egy programozható szobatermosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Önállóan vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is használható.
Távkapcsolaton keresztül iOS / Android operációs rendszerekkel működő telefonokról működtethető.


 

Gyártó: FALCON Heat Generation
Elérhetőség: Több mint 20 db
Várható szállítás: 2023. december 07.
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szobatermosztát padlóhőmérséklet érzékelővel - elektromos padlófűtéshez 

Elegáns megjelenésű, érintőgombos és programozható működésű termosztát kimondottan elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez tervezve. Alapfelszereltségben beépített szobahőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. 
Önnek nem kell mást tennie mint telepíteni telefonjára vagy táblagépére a termosztát alkalmazását, és távolról is szabályozhatja otthona fűtését vagy módosíthatja a beállításokat. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekkel működő telefonokról is működtethető és egy alkalmazásból több termosztát működése is kezelhető.

A Wi-Fi kapcsolat mellett, a termosztát önálló és teljes mértékben programozható fali termosztátként is használható, mely használatot az átlátható, és egyszerűen kezelhető nyomógombos felület is támogatja. 

A termosztát egy ún. "Nyitott ablak" funkcióval is ellátott, mely funkció hirtelen és jelentősebb hőmérséklet csökkenés érzékelése esetén felfüggeszti a fűtési funkciót, ezzel is csökkentve az Ön energia számláját. 


A termosztát alapfelszereltségként egy beépített levegő hőmérséklet érzékelővel, valamint egy beköthető padló hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik. A felhasználás módjától függően, egyik vagy másik hőmérséklet érték alapján megvalósuló vezérlési mód a telepítés során kiválasztható. További kombinált vezérlési mód is rendelkezésre áll, mely esetében a termosztát a mért szoba hőmérséklet alapján működik, de ezzel párhuzamosan lehetséges a padlófelfűtés hőmérsékletét maximalizálni pl. laminált vagy fa alapú padlóburkolatok esetében.  

GYIK = gyakran ismételt kérdések a FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 digitális szobatermosztáthoz

A Wi-Fi Control-2 szoba termosztát önmagában maximum 3600 Watt teljesítményt képes kapcsolni. Egy termosztáttal azonban nemcsak egy, hanem több önálló és kisebb elektromos fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg is vezérelhető. Ebben az esetben a fűtőszőnyeg / fűtőkábel tápkábeleit egy közösítő eszközzel szükséges összekapcsolni, és a közös tápvezetéket lehetséges a termosztátba bekötni. Amennyiben a 3600 Watt felső korlátot szükséges túllépni, külső, vezérelt kapcsoló eszköz beépítésével (relé, mágneskapcsoló), a szoba termosztát által kapcsolt teljesítmény a többszörösére is növelhető.

A korszerű digitális szoba termosztát a mért padló- és szobahőmérséklet érték alapján is képes az elektromos padlófűtés működését szabályozni. Fő fűtési rendszerként használva jellemzően a szoba levegőjének hőmérséklete alapján működtetve, míg kiegészítő fűtésként a padló hőmérséklet mért értéke alapján kapcsol a termosztát. E mellett fa vagy laminált padlófelületek esetén egy kombinált szabályozási mód is rendelkezésre áll, melynek keretében maximalizálható a padlófelfűtés hőmérséklete.  


A FALCON U-HEAT Wi-Fi Control-2 szoba termosztát egy okos telefon alkalmazás (iOS / Android applikáció) letöltése után, bármely okos eszközről, amennyiben Wi-Fi jel rendelkezésre áll, távkapcsolaton keresztül is működtethető. A Wi-Fi kapcsolat aktiválása esetén, egy okos eszközről több termosztát működése is szabályozható. 


A szoba termosztát alapfelszereltségben egy padló hőmérséklet érzékelővel szállított, mely két fűtőkábel hurok közé, az elektromos fűtőszőnyeg és fűtőkábel telepítési magasságába kerül beépítésre.
Fontos, hogy a hőmérséklet érzékelő minden esetben a tápkábeltől külön futó kábelvezető csőbe legyen a telepítés során behúzva.


A termosztát vezérlése programozható működést tesz lehetővé. Napi és heti programozás. Programozott működés esetén, bármikor lehetséges a manuális felülírása a programnak.  

 A szoba termosztát elektromechanikai működésére a vásárlástól számított 1 év teljeskörű garancia vonatkozik. Letölthető Telepítési/Használati útmutató és a WIFI csatlakoztatás útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.


          

Műszaki adatok 

 • Feszültség: 230 V / 50 Hz
 • Maximális áramerősség: 16 Amper / 230 V
 • Maximális teljesítmény: 3680 W (16 A)
 • Szobahőmérséklet tartomány: 5 - 35°C
 • Padlóhőmérséklet tartomány: 5 - 45°C
 • Nyitott ablak funkció tartomány: 10 - 20°C
 • Beállítási pontosság: 0,5°C
 • Érintésvédelem: IP 21
 • Méret: 86 x 86 x 42 mm
 • Garancia: 1 év gyártói garancia a termosztátra és a talajhőmérséklet szenzorra


Termosztát csomag tartalma

 • 1 db digitális szoba termosztát
 • 1 db talajhőmérséklet szenzor vezetékkel
 • Magyar nyelvű telepítési és kezelési útmutató
Gyártó FALCON Heat Generation
Árukereső.hu Árukereső.hu