Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

BLACK FRIDAY 2019 - ELEKTROMOS FŰTÉS WEBÁRUHÁZ

 

BLACK FRIDAY az ELEKTROMOS FŰTÉS WEBÁRUHÁZBAN!

A november végére időzített jelentős leárazást a gyártóinkkal, beszállítóinkkal közösen készítjük elő. Az idei évben november 29. péntek hajnaltól, december 1. vasárnap éjfélig kínáljuk a készlet erejéig a fűtésre és használati meleg víz előállításra szolgáló elektromos berendezéseinket.
A kedvezményes termékekről és árakról a web áruházunk mellett a webáruházunk Facebook oldalán is folyamatosan tájékoztatunk. Hogy ne maradj le a számodra legelőnyösebb vásárlás lehetőségéről, lájkold a Facebook oldalunkat és cserébe mi folyamatosan küldjük neked a legfrissebb információkat vagy akciókat.

Közösségi oldalunk

A fekete péntek (eredeti, angol nevén Black Friday) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Black Friday


 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.