Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
44.300 Ft (34.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ELDOM Style D 80 literes zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőbetéttel (2 kW - 435 mm Ø)

Ár:
44.300 Ft (34.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ELDOM Style D 80 literes zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőbetéttel, 2 kW elektromos fűtőelemmel és függőleges fali felszerelésre kialakítva. 
Karbantartás mentes kialakítású fűtőelemmel.


Stílusos megjelenés, biztonságos üzemeltetés és hosszú élettartam. 

 

Gyártó: Eldominvest
Elérhetőség: 19 db raktáron
Várható szállítás: 2021. július 28.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

​ELDOM Style D 80 literes zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőbetéttel

Az Eldom Style D vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett a termék meghatározó tulajdonságai és használhatósága se szoruljon hátrányba. 

Az elektromos vízmelegítőt a köznyelvben bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.

Az ELDOM Style D zománcozott 80 literes űrtartalmú villanybojlert száraz fűtőbetéttel háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig. 

A tartály különleges, belső zománcozott felületvédelme és a katód-anód védelem biztosítja a korrózió- és vízkőmentes hosszútávú használatot. 
A tartálytestbe beépített védőhüvely a tartálytest saját anyagából lett kialakítva és a tartálytesttel egy időben belső zománcozott felületvédelemmel ellátott, így a benne utólag elhelyezett fűtőbetét nem érintkezik a vízzel közvetlen. Kizárva ezáltal a vízkő kialakulását a fűtőszálon (fűtőbetéten). A fűtőbetét karbantartása vagy cseréje a tartály leeresztése nélkül is megtörténhet, megkönnyítve az időszakos átvizsgálás.


A fűtőbetét karbantartás mentes kialakítású. Az elektromos vízmelegítőben a fűtőbetét nem érintkezik közvetlenül a kalciumban gazdag friss hálózati vízzel, így teljesen száraz üzemelésű, korrózió vagy felületi vízkőképződés nem léphet fel.


A különleges kialakítás és a kiváló minőségű beépített alkatrészeknek köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja. 

Műszaki adatok. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ELDOM Style műszaki adatok

Használati útmutató, termékismertető adatlap valamint energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

    ELDOM Style termékismertető adatlap    ELDOM Style energia címke

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Style D zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítőhöz száraz fűtőbetéttel


Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét használata gazdaságos üzemeltetést biztosít. A védett különleges kialakítása a fűtőbetét elhelyezésnek biztosítja ,hogy a fűtőbetét hosszabb élettartammal bír.


A 80 liternyi vízmennyiség 3 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.

 

A 2 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 8,7 Ampert szükséges biztosítania


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az 80 liter űrtartalmú Eldom elektromos vízmelegítő összesen 2 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.Az ​Eldom Style D zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítőket száraz fűtőbetéttel alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év garanciát biztosít.Az 
​Eldom Style D zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítők száraz fűtőbetéttel alapfelszereltsége: 

  • 1db 80 literes acél tartály test elektrosztatikus titán ötvözet zománcozású belső felület védelemmel védőhüvely kialakítással

  • Mg Anód kiegészítő tartály védelem

  • száraz fűtőbetéttel

  • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás

  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgásáraGyártó Eldominvest
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Víztartalom 80 lit.
Tömeg 26 kg
Magasság 825 mm
Mélység 435 mm
Árukereső.hu Árukereső.hu