Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
303.900 Ft
255.900 Ft (201.496 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 48.000 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

ELDOM Green Line 300 D1 álló indirekt HMV tartály hőszivattyúhoz (1 megnövelt hőcserélő / 6 kW elektromos fűtőbetét)

Ár:
303.900 Ft
255.900 Ft (201.496 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 48.000 Ft
Menny.:db

ELDOM Green Line 300 D1 álló indirekt használati meleg víz tartály 300 liter űrtartalommal, 6 kW-os gyári elektromos fűtőbetéttel és termosztáttal, valamint 1 db megnövelt felületű hőcserélővel (3,11 m2), illetve a korrózió ellen 2 db magnézium anóddal és speciális belső felület zománcozással. 


Információ: 30/321-7971 vagy 30/556-3274

Gyártó: Eldominvest
Elérhetőség: 16 db raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

ELDOM Green Line 300 D1 álló indirekt használati meleg víz tartály hőszivattyúhoz
(1 megnövelt hőcserélő / 6 kW elektromos fűtőteljesítmény) 

A Green Line (D1) a gyártó magas alapfelszereltségű álló indirekt használati meleg víz tartály sorozata, elsősorban hőszivattyús rendszerbe való telepítéshez kialakítva. Az alacsonyabb előremenő víz hőmérséklettel üzemelő hőszivattyúk esetén elsődleges jelentősége van, hogy az indirekt meleg víz tartály hőcserélője minél nagyobb hasznos felülettel rendelkezzen, a gyors használati meleg víz előállítás érdekében. A Green Line D1 tartályba épített hőcserélő a kategóriájában is kiemelkedő 3,11 m2 hőcserélő felülettel rendelkezik. Ez az extra nagy felület biztosítja még alacsonyabb előremenő fűtési vízhőmérséklet esetén is a maximális hőenergia felvételét és betárolását.
A nagyméretű hőcserélő felületnek köszönhetően bármely hőforrásból érkező hő gyorsan hasznosítható és átalakítható használati meleg vízzé. A 30
0-as tartály alapfelszereltségben gyári 6 kW-os elektromos fűtőbetéttel és hozzá tartozó szabályozó termosztáttal is felszerelt.

Az ELDOM Green Line D1 prémium kialakítású, függőleges álló telepítésű forró víz tartály magas minőségű és saját gyártású részegységekből épül fel, a gyártó több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalatának köszönhetően sokoldalú felhasználást biztosítva jól illeszkedik a korszerű energetikájú, környezettudatos 21. századi otthonokba. 

 

 • Energia takarékos és környezet tudatos - Környezetbarát CFC mentes, 85 mm-es extra vastagságú kemény PU szigetelés és kopásálló fémszínű szintetikus külső burkolat, mely minimalizálja a tartály test hőveszteségét, és ami a legfontosabb az egyik legjobb hőszigetelési értékkel (λ=0,022) Önnek pénzt takarít meg és csökkenti a berendezés Öko-lábnyomát

 • Extra nagyméretű hőcserélő - A 3,11 m2 hőcserélő felület nem kizárólag hőszivattyú, de bármely alacsony előremenő hőmérsékletű hőforrások hasznosítására is alkalmas.

 • B energia hatékonysági osztály - A kettős hőforrás (elektromos fűtőbetét és nagyméretű hőcserélő) nem csak a sokoldalú felhasználást teszi lehetővé, de a hőcserélőn keresztül a használati meleg víz előállításra felhasználhatók a megújuló energia forrásból (pl. hőszivattyú, napkollektor, pellet kazán) és az elektromos vagy gázkazánból származó hőenergia is. Ennek köszönhetően a Green Line D1 tartály környezetbarát termékként teljesíti az érvényben lévő ErP rendelet elvárásait és tulajdonságai alapján B energiahatékonysági besorolással rendelkezik. 

 • Tartósan használható pajzs technológia - A gyártó saját fejlesztésű és egyedi összetételű cirkónium (Zr) tartalmú zománc védelmet alkalmaz a tartály test belső felületén, mely hatékonyabban képes a hőtágulásból eredő mozgásokat lekövetni, illetve ezt egészíti ki a 2 db (alsó és felső elhelyezésű) magnézium anóddal biztosított kiegészítő tartály test korrózió védelem

 • Biztonságos és megbízható - Köszönhetően a vízmelegítő egyedi 5 lépcsős biztonsági rendszerének (pajzs technológia, katód/anód rendszer, kombinált bojler biztonsági szelep, elfagyás elleni védelem, pontos működésű kapilláris biztonsági termosztát)

 • Magas alapfelszereltség - A Green Line 300-as D1 álló tartály a következőkkel szállított, 1 db 1/2"-os hőmérséklet érzékelő mérőponttal, 1 db 6/4"-os szabadon álló csatlakozási ponttal, 1 db hőmérséklet kijelzővel, 1 db 3/4"-os recirkulációs csatlakozóval, 1 db beépített 6 kW (400 V) teljesítményű elektromos fűtőbetéttel (Made in ELDOM), mechanikus termosztáttal és támasztólábakkal

 • Egyszerű felépítésű és karbantartás mentes külső kapilláris csöves hőfokszabályzó és kapilláris termikus védelem (hővédelem vagy biztonsági termosztát túlfűtés esetére)

 • Kombinált kialakítású fém biztonsági szelep (3 az 1-ben) - Alapfelszereltségben ún. bojler biztonsági szeleppel szállítjuk, mely leeresztést, feltöltést biztosító szelep és túlnyomás esetére biztonsági szelep

 • Egyszerű és gyors bekötésre, vagy karbantartásra előkészítve - Könnyen hozzáférhető oldalsó csatlakozók és hőfok szabályzóval szerelt elektromos fűtőbetét. Plusz további egy forró víz csatlakozó a tartály tetején kialakítva.

GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Green Line 300 D1 indirekt használati meleg víz tartályokhoz

Használati meleg víz előállítás nagy sebességgel indirekt módon vagy elektromos fűtőelemmel. A beépített 3,11 m2 felületű hőcserélő spirálnak köszönhetően, egy 5-6 tagú család használati meleg víz igényét is biztonsággal kiszolgálja a berendezésA méretezés során kérjük, vegye figyelembe, az alternatív hőforrást jelentő 6 kW-os fűtőbetét felfűtési teljesítménye, kizárólag több óra alatt képes 50-60°C hőmérsékletű meleg vizet előállítani.

A hőcserélő spirál nagyméretű hőleadó felületén keresztül szabvány szerint 47 kW (EN 12897), míg maximális teljesítmény mellett 81 kW (DIN 4708) teljesítmény áll a használati meleg víz előállításra rendelkezésre. Köszönhető ez a csőspirál hőcserélő felület méretének és annak, hogy az azon átkeringetett meleg víz jellemzően egy nagyobb teljesítményű hőtermelő berendezésből származik.


Gyors felfűtés a hőcserélőn keresztül. Az EN12897-es szabvány szerint, 80°C-os előremenő fűtési vízhőmérséklet mellett, a tartályban lévő 15°C hőmérsékletű hálózati vizet a hőcserélő 16,5 perc alatt melegíti fel 60°C-ra


Az ELDOM Green Line 300 D1 HMV tartály alapfelszereltségben 6 kW teljesítményű elektromos fűtőbetéttel és a működését szabályozó automatikus termosztáttal szerelt, így Önnek lehetősége van a hőcserélő helyett elektromos fűtőelemmel felfűteni a tartályban lévő hálózati vizet.


A 6 kW-os fűtőbetéttel szállított indirekt használati meleg víz tartály beépített fűtőbetétjének használatához három fázisú elektromos hálózatra csatlakoztatása szükséges

Az elektromos eszközök üzemeltetésnek az egyik legfontosabb kérdése, hogy a megfelelő Amper mennyiség az elektromos hálózatban rendelkezésre áll-e. A 6 kW-os fűtőbetét üzemeltetéséhez minimum 3x 8,7 Amper rendelkezésre kell hogy álljon, amely önmagában nem túl magas, azonban kérjük vegye figyelembe a szükséges elektromos hálózat méretezéséhez az ingatlan összes elektromos fogyasztójának teljesítményét is.

A kazán, hőszivattyú vagy napkollektor által előállított (kazán esetében fűtési) meleg víz, használati meleg vízzé való átalakításával jelentősen csökkentheti a használati meleg vizének előállítási költségét egy pl. villanybojlerrel előállított meleg víz költséghez képest.Az ELDOM Green Line 300 D1 indirekt használati meleg víz tartály a vásárlástól számított 3 év garanciával rendelkezik a tartálytest hegesztési minőségére, átrozsdásodásra, és 2 év garanciával a beépített elektromos komponensekre. Letölthető Műszaki adatok, valamint Telepítési és kezelési útmutató.
 A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

     


Energia címke és termékismertető adatlap
. A letöltéshez kattintson a lenti képre!

ELDOM Green line energia címke    ELDOM Favourite termékismertető adatlap


Az ELDOM Green Line 300 D1 használati meleg víz tartály alapfelszereltsége:

 • 1db acél tartály test elektrosztatikus titán ötvözet zománcozású belső felület védelemmel

 • 2 db Mg Anód kiegészítő tartály korrózió elleni védelem

 • CFC mentes kemény PU hőszigetelés (85 mm vastagságban), kopás álló külső burkolat

 • Beépített 6 kW-os elektromos fűtőelem működésszabályozóval

 • 1 db bojler biztonsági szelep

 • 1 db meleg víz hőmérséklet kijelző

 • 3 db támasztóláb

 • 3 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 2 év garancia az elektromos komponensekre

Árukereső.hu Árukereső.hu