Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő kádtöltő csappal és tusolófejjel (6,5 kW)

Ár:
23.900 Ft
20.100 Ft (15.827 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.800 Ft

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő 6,5 kW (3,5 kW + 3,0 kW kapcsolható) teljesítménnyel, alapfelszereltségben kádtöltő kifolyószárral és zuhanyfejjel. Fürdőszobai telepítésre előkészítve, "A energia hatékonysági" besorolással. Stílusos megjelenés, egyszerű és biztonságos üzemeltetés, hosszú élettartam. 
 

Gyártó: Eldominvest
Elérhetőség: 12 db raktáron
Várható szállítás: 2019. november 19.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

​ELDOM Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítő kádtöltő kifolyószárral és zuhanyfejjel (6,5 kW) 

Az Eldom átfolyós vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett egy jól használható és gazdaságosan üzemeltethető készüléket kínáljanak. A berendezés kétlépcsős 3,5 + 3,0 kW = 6,5 kW teljesítmény kapcsolási lehetőséggel rendelkezik.
A kis befoglaló méreteinek köszönhetően minimális a helyigénye, kisméretű fürdőszobákban is könnyen elhelyezhető.
Kizárólag a meleg víz kivét során fogyaszt elektromos áramot, vagyis a hagyományos tárolós elvű villany bojlerekkel szemben a felmelegített forró víz a tárolás során nem hűl, így Ön nem veszít energiát és pénzt. A berendezés A energia hatékonysági osztályozással rendelkezik.

Az ELDOM Beta 7 átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítőt jellemzően fürdőszobai használati meleg víz előállításra tervezték, melynek üzemeltetéséhez elégséges egy 230 Volt-os egyfázisú elektromos és 1/2"-os hálózati friss víz csatlakozás. Használatát különösen kényelmessé teszi, hogy a berendezés alapfelszereltségben kádtöltő kifolyószárral, zuhanyfejjel és a zuhanyfej fali tartóelemmel is felszerelt, mely két felhasználási mód között egy váltókapcsolóval választhat. 
kiváló minőségű beépített alkatrészeknek és a tartálytest belső zománc felület védelmének köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja. 

A tartály alapfelszereltségként minden, az üzemeltetéshez szükséges részegységgel vagy kiegészítővel rendelkezik. Mint például beépített kifolyószár és zuhanyrózsa flexibilis zuhanycsővel. A vízmelegítő elé nem szükséges túlnyomás esetére biztonsági szelepet beépítenie, mert az alapfelszereltségű membrános szelep 8 bar nyomásig képes az esetleges túlnyomás ellen a berendezést biztosítani. Megvilágított 2 db vízálló teljesítmény kapcsoló, kétlépcsős teljesítmény kapcsolási lehetőséggel, 3,5 kW + 3,0 kW, maximum 6,5 kW teljesítménnyel.

ELDOM Beta 7 fürdőszobai elektromos átfolyós vízmelegítő használati utasítás:

ELDOM Beta 7 használati utasítás


A vízmelegítő négy szintű beépített védelemmel rendelkezik.

  • Érintésvédelem, melynek keretében a berendezés összes fém és vezető alkatrésze védőföldeléssel rendelkezik.

  • Víz túlfűtése elleni védelem, beépített termikus biztonsági termosztáttal, hőkorlátozóval, mely a maximális hőmérséklet elérése után megszakítja az eszköz áramellátását.

  • Víznyomás esése esetén aktíválódó védelem, mely csökkenő víznyomás vagy víz jelenlétének hiánya esetén oldja a fűtőelem áramellátását és nem engedi a fűtőelem túlmelegedését, megrongálódását. Üzemi víznyomás tartomány 2-8 bar.

  • Védelem a túlzott nyomás ellen, az eszközök beépített membrán szeleppel rendelkeznek, amely megóvja a berendezést a víztartályban lévő nyomás egy bizonyos érték fölé való emelkedéstől. Ebben az esetben a szelepmembrán átenged és a víz kifolyik a vízmelegítőből.


ELDOM Beta 7 részegységek. A megnyitáshoz kattintson a lenti képre.
GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Beta 7 elektromos átfolyós vízmelegítőhöz Kizárólag használati meleg víz előállításra kialakított átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő. Az elektromos fűtőelem használata gazdaságos üzemeltetést biztosít, a vízmelegítő A energia osztály besorolással rendelkezik.
A névleges teljesítményéhez tartozó 24°C ΔT mellett (12°C belépő és 36°C kilépő vízhőmérséklet esetén) 3,8 liter / perc átfolyó forró víz teljesítménnyel számolhat. 


A 6,5 kW-os összteljesítményű elektromos vízmelegítő az ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály 3,5 kW teljesítményen való üzemeltetéséhez 15,3 Ampert, míg a maximális 6,5 kW teljesítmény esetén 28,5 Ampert szükséges biztosítania. Fontos. Az elektromos hálózat minimum 35 Amper-es biztosítékkal rendelkezzen.


Az elektromos vízmelegítő tartályt bekötő kábel és villásdugó nélkül szállítjuk. A teljesítménye miatt csak közvetlen bekötéssel csatlakoztatható az elektromos hálózatba! Bekötését csak szakember végezheti!


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az Eldom elektromos vízmelegítő összesen 6,5 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és vízhőmérséklet igénytől függően 1,6-3,8 liter/perc meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.
A gyártó a tartály átrozsdásodására vagy vízszivárgására a megvásárlástól számított 2 év, míg csaptelepre és az elektromos részegységekre 1 garanciát biztosít.

 

Az ​Eldom Beta 7 átfolyós elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • Tartály test belső zománc felület védelemmel, egykaros csapteleppel és kifolyó szárral, a friss hideg víz csatlakozóra való közvetlen rákötésre kialakítva (1/2")

  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására és 1 év garancia az elektromos komponensekreMűszaki adatok. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.Hasonló termékek

Raktáron - 2 nap múlva átvehető
25.000 Ft 19.490 Ft (15.346 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
26.500 Ft 20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
27.000 Ft 21.500 Ft (16.929 Ft + ÁFA)