Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

E-FŰTÉSBOLT - GYÁRTÓINK


Centrometal d.o.o vállalat a második világháború után alakult a mai Horvátországban. A több mint 50 éve fejlődő családi tulajdonú vállalkozás ma a térség egyik legmeghatározóbb biomassza és elektromos kazán, illetve fűtési rendszer gyártója. Központja a magyar, horvát, szlovén hármas határ mellett, Nagykanizsától mintegy 65 km-re helyezkedik el. 

Közép-Európa egyik legnagyobb gyártójaként, a Centrometal d.o.o. évi mintegy 60.000 kazánt, fűtéstechnikai eszközt és kiegészítőt állít elő. Gyártói filozófiájuk alapján, az átlagos tömeg termékeknél jobb minőségben és műszaki színvonalon, de a nyugat-európai márkáknál kedvezőbb áron.


Termékeikkel Európa szinte mindegyik országában jelen vannak. A teljes Centrometal kínálat megismeréséhez kattintson a www.centrometal.hu 
weboldal linkjére.
A Centrometal elektromos kazánok mellett, kínálatukban pellet és apríték tüzelésű kazánok, fűtési puffer tárolók, indirekt használati meleg víz tartályok, de napkollektorok is megtalálhatók. Kazánok 600 kW néveleges teljesítményig, fűtési puffer tárolók pedig akár 200.000 liter űrtartalomig.
Ha az átlagos tömeg termékeknél lényegesen jobb minőségű és műszaki színvonalú kazánt, vagy fűtési rendszert keres, a nyugat-európai márkáknál kedvezőbb áron, akkor a Centrometal kazánok egyszerre mindkét szempontnak megfelelnek. 
Jól jellemzi a cég gondolkodását, hogy a több mint 50 éves fennállása alatt megtermelt nyereségük meghatározó részét a gyártás műszaki és képesítettségi színvonalának fejlesztésébe forgatják vissza.

A termelés folyamatos minőségét az ISO 9001/2000 minőség irányítási rendszer biztosítja.


Centrometal d.o.o. Gyártói és Logisztikai központ, Macinec (Miksavár) Horvátország - 2009
Gyártói és Logisztikai központ, Macinec (Miksavár) Horvátország

Gyártói és Logisztikai központ, Macinec (Miksavár) Horvátország

Termostroj d.o.o. családi tulajdonú vállalatot 1987-ben Zágrábban (Horvátország) alapították. A kezdetektől saját fejlesztésű, központi fűtéshez és használati meleg víz előállításhoz használható elektromos kazánok gyártására specializálódtak. 

Stratégiájuk középpontjában, a 100%-os hatásfokkal üzemeltethető, és rendkívül pontosan szabályozható elektromos kazánok állnak, egészen 400 kW teljesítményig. 

Megmaradva családi irányítású vállalatnak, elsősorban nem a tömegtermelésre összpontosítanak, hanem kazánjaik kiemelkedő élettartamát, termékeik minőségét és műszaki tartalmát, valamint használhatóságukat tartják szem előtt. Nem gyártanak évente több tízezres szériákat, viszont termékeik műszaki megoldásai, garanciális viszonyai és kiviteli minősége alapján, a nagy mennyiségben gyártó, világmárkák mellett is évről évre növelik jelenlétüket az európai piacon. 

Legfontosabb export piacaik Németország, Norvégia és Franciaország, mely országokban elektromos kazánjaik nem csak végfelhasználókhoz jutnak el, de bérkazán üzletágat is működtető szolgáltató cég is a meghatározó partnereik közé tartozik.

Kiemelkedő 10 éves kazántest és 3 éves elektromos komponens garanciájuk alapját az ellenőrzött és az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerükkel összhangban működő gyártási folyamatai garantálják. 
C&F Technics padlófűtési rendszerek fejlesztésére és gyártására szakosodott Holland vállalkozás. Az 1992-ben alapított cég az első 20 évében kizárólag elektromos padlófűtési, kültéri felületfűtési valamint fagymentesítési megoldásokra összpontosított. A legfontosabb elektromos termékei többek között a beltéri elektromos fűtőkábelek, fűtőszőnyegek, mennyezeti infra panelek, illetve kültéri felületek hó és jég olvasztására és kültéri csővezetékek fagymentesítésére vagy hőmérsékleten tartására szolgáló elektromos berendezéseket és önszabályozó fűtőkábelek.


2012-től kezdődően a tevékenységébe bekerült a vizes padlófűtési rendszerek, padlófűtés csövek, osztógyűjtők fejlesztése és gyártása is. Így ma felületfűtési megoldások tekintetében saját gyártóüzemeiből teljeskörű, elektromos és vizes padlófűtési rendszereket szállít Nyugat-Európa országai mellett, többek között Magyarországra is.

A padlófűtési rendszerek gyártására specializálódott cég kínálata két márkanév alatt érhető el. 
U-Heat márkanév alatt elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és mennyezeti infra paneleket kínálnak. A MAGNUM termék család teljes kínálata a többféle fajlagos teljesítményű elektromos kül- és beltéri fűtőkábelek vagy fűtőszőnyegek mellett önszabályozó kábeleket és többféle kül- és beltéri termosztátot valamint vezérlést is magába foglal. A MAGNUM termékcsoport teljes kínálata a www.magnumfutes.hu weboldalon közvetlenül is elérhető.


 

C&F Technics Iroda és Logisztikai központ, Tholen Hollandia - 2018
C&F Technics Iroda és Logisztikai központ

 


A Sunsystem és Burnit termékeket gyártó NES Ltd. vállalatot 2002-ben, Bulgária egyik kiemelt ipari körzetében, Shumenben alapították.

Fejlődésük során két nagy termékcsalád fejlesztésére és gyártására szakosodtak. Sunsystem márkanév alatt elsősorban egy és két hőcserélős indirekt használati meleg víz tartályokat, fűtési puffer tartályokat és hőszivattyús rendszerű használati meleg víz tartályokat gyártanak. Burnit márkanév alatt biomassza tüzelésű fűtőberendezéseket, többek között pellet tüzelésű kályhákat, égőfejeket és kazánokat gyártanak.

A termék fejlesztés és gyártás során a kezdetektől az alternatív energia források hasznosítását lehetővé tevő fűtő és használati meleg víz rendszerekre összpontosítanak. A vállalkozás saját termékfejlesztő, gyártó és raktározó kapacitással rendelkezik. Mintegy 30.000 négyzetméteres területen, közel 400 fő specialistával, kollégával dolgoznak.
A cég teljes körű működése a QMS ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerével összhangban történik. Termékei alapján nem csak Európa szerte, de részben az észak-amerikai, ázsiai és afrikai piacokon is ismert. A NES Ltd., termékeivel aktívan járul hozzá a föld fosszilis energia tartalékainak csökkenő mértékű felhasználásához és a CO/CO2 kibocsájtás minimalizálásához.


NES Ltd., Gyártási és logisztikai központ, Shumen Bulgária - 2017

Gyártási és logisztikai központ, Shumen Bulgária

 

NES Ltd., Kereskedelmi központ, Szófia Bulgária - 2017

Kereskedelmi központ, Szófia Bulgária


 
A fenti gyártók kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója a bajai székhelyű BIOKOPRI Kft.

Árukereső.hu Árukereső.hu