Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
COMPUTHERM Q7 vezetékes digitális szobatermosztát fűtéshez vagy hűtéshez
11.190 Ft (8.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

COMPUTHERM Q7 vezetékes digitális szobatermosztát fűtéshez vagy hűtéshez

11.190 Ft (8.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

LCD kijelzővel szerelt COMPUTHERM Q7 vezetékes digitális szoba termosztát, a hét mindennapjára beállítható hőmérséklet programmal, elektromos kazánokhoz.


Információ: 30/321-7971 vagy 30/556-3274

Elérhetőség: Több mint 20 db
Várható szállítás: 2023. december 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek


COMPUTHERM Q7 vezetékes programozható digitális szobatermosztát fűtési és hűtési üzemmóddal
Nagy méretű LCD kijelzővel szerelt digitális szoba termosztát, mely a hét minden napjára egyedileg beállítható hőmérséklet programmal rendelkezik.

Naponta 1 rögzített és 6 szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség, melyek mindegyikéhez tetszőleges hőmérséklet választható. Négy különböző lehetőség van a program szerinti hőmérséklet időleges módosítására: a következő programkapcsolásig, 1-9 óra időtartamig, 1-99 nap időtartamig illetve a következő kézi beavatkozásig. Ezen kívül a
termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására, a belső hőmérő kalibrálására, szivattyúvédő funkció aktiválására, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.
Olyan helyre ajánljuk, ahol szükség van programozhatóságra, továbbá fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás valamint a kapcsolási pontosság.

 

COMPUTHERM Q7 típusú kapcsoló üzemű szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező elektromos, pellet és gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.

A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez. A napi 6 szabadon megválasztható kapcsolási időpont 10 perces lépésekben állítható és minden kapcsolási időponthoz más-más szabadon megválasztható hőfok (0,5 °C-os lépésekben állítható) beállítására van lehetőség.

A termosztát kapcsolási érzékenysége ±0,1 °C-ra, ±0,2 °C-ra (gyári alapbeállítás) vagy ±0,3 °C-ra állítható. Ez alatt azt a hőmérséklet-különbséget kell érteni, ami a beállított érték és a kapcsoláskor mért tényleges hőmérséklet között van. Gyári alapbeállítás (±0,2 °C kapcsolási érzékenység, fűtés üzemmód) esetén pl. ha a termosztáton beállított érték 20 °C, akkor a készülék 19,8 °C-on, vagy alatta bekapcsolja, ill. 20,2 °C-on, vagy felette kikapcsolja a kazánt. Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol.
A termosztát szivattyúvédő funkcióval is ellátott, mely a szivattyú beszorulásának megakadályozása érdekében, mindennap 12 óra 00 perckor egy perc időtartamra bekapcsolja a kazánt abban az esetben, ha több mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás (pl. fűtésmentes időszakban).


FIGYELEM! A készüléket hozzáértő személynek kell telepítenie/üzembe helyeznie!
VIGYÁZAT! A készülék módosítása az elektromos áramütés vagy a meghibásodás kockázatával jár.

A COMPUTHERM Q7 típusú szobatermosztát az EU EMC 2014/30/EU; LVD 2014/35/EU, valamint az RoHS 2011/65/EU szabványoknak megfelel.


Műszaki adatok:
Hőmérséklet-szabályzó osztály: I. osztály
Terhelhetőség és működés: 8A (2A induktív terhelés) 

Mérési hőmérséklet tartomány: 3°C .. 45°C
Beállítható hőmérséklet tartomány: 5°C .. 40°C
Tárolási hőmérséklet tartomány: -10°C .. +40°C
Hőmérséklet mérési pontosság: +/- 0,5°C

Hőmérséklet kalibrálási tartomány: +/- 3 °C (0,1 °C-os lépésekben)
Választható kapcsolási érzékenység: +/- 0,1 °C; +/- 0,2 °C; +/- 0,3 °C
Kapcsolható elektromos feszültség: 24V AC/DC … 250V AC, 50Hz
Telepfeszültség: 2 x 1,5 V ALKÁLI elem (LR6típ.; AA méret)
Teljesítményfelvétel: 1,3 mW
Környezeti hatások elleni védettség: IP30
Méretek: 130 x 80 x 22 mm
Tömeg: 120 g
Hőérzékelő típusa: NTC 100 kΩ ±1% 25 °C-on
Garancia: 12 hónap

Árukereső.hu Árukereső.hu