Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
magyarországi címre
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS
országos lefedettség
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
saját raktárkészletről
COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát központi fűtéshez és hűtéshez (műanyag fedőlappal)
32.690 Ft (25.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát központi fűtéshez és hűtéshez (műanyag fedőlappal)

32.690 Ft (25.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Nagyméretű kijelzővel szerelt COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát központi fűtéshez és hűtéshez, a hét mindennapjára beállítható hőmérséklet programmal, és alapfelszereltségű padlóhőmérséklet érzékelővel, elektromos kazánokhoz.


Információ: 30/321-7971 vagy 30/556-3274

Elérhetőség: Rendelhető, száll. 30 munakanap
Várható szállítás: 2023. november 14.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek


COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát fűtési és hűtési üzemmóddal
Nagy méretű LCD kijelzővel szerelt digitális szoba termosztát, mely interneten keresztül okostelefonról és táblagépről is vezérelhető, a hét minden napjára egyedileg beállítható hőmérséklet programmal rendelkezik. A termosztát fehér színben, műanyag fedőlapos kivitelben rendelhető.

Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező elektromos és pellet tüzelésű vagy gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez és egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek. A készülék interneten keresztül és az érintőgombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, annak működési állapota folyamatosan ellenőrizhető. A készülék lehetőséget nyújt hőmérséklet illetve időpont alapján történő automatikus vezérlésre is. Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett termosztát ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható, vezérelhető. A termosztát két potenciálmentes relével rendelkezik, amelyek egyszerre kapcsolnak, így akár két egymástól teljesen független termék is vezérelhető vele.

 

A COMPUTHERM E280 Wi-Fi termosztát felhasználható:

 • elektromos, pellet tüzelésű és gázkazánok vezérlésére

 • meglévő fűtési/hűtési rendszer távvezérlésére

 • elektromos vízmelegítő bojlerek vezérlésére

 • szolár rendszerek vezérlésére 

 • egyéb elektromos készülékek egyes csoportjainak vezérlésére


A termék segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése/hűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.
A termosztát különösen alkalmas padlófűtési rendszerek vezérlésére a csatlakoztatható, alapfelszereltségű padlóhőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően.

A készülékbe épített két, egymással párhuzamosan működő relé egyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy pl. a kazán indítása mellett a termosztát egy szivattyút vagy egy zónaszelepet is működésbe hozzon, be-/kikapcsoljon. Így több COMPUTHERM E280 típusú Wi-Fi termosztát használatával egyszerűen megvalósítható egy fűtési rendszer zónákra bontása külön zónavezérlő nélkül.


A készülék egy hetes periódusra programozható. A termosztát működése programozott üzemmódban automatikus, a betáplált kapcsolásokat 7 naponként ciklikusan ismétli. A termosztát programozására az alábbi 3 lehetőség van:

 • 5+2 mód: az 5 munkanapra napi 6 kapcsolás, és a 2 hétvégi napra napi 2 kapcsolás beállítása

 • 6+1 mód: hétfőtől szombatig napi 6 kapcsolás, és vasárnapra 2 kapcsolás beállítása

 • 7+0 mód: a hét minden napjára napi 6 kapcsolás beállítása

Minden kapcsoláshoz beállított hőfok a következő kapcsolás időpontjáig marad érvényben. A kapcsolási időpontok 1 perces pontossággal adhatók meg. Minden kapcsolási időponthoz más-más hőfok választható a beállításokban megadott hőfokintervallumon belül (a beállítható intervallum minimuma 5 °C, míg maximuma 99 °C) 0,5 °C-os lépésekben.

Ezen kívül a termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására, a belső hőmérő kalibrálására, szivattyúvédő és fagyvédő  funkció aktiválására, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.

Az automatizált üzemmód mellett természetesen lehetséges manuális üzemmódot is választani. Manuális üzemmód esetén a termosztát egy előre beállított hőfokot tart a következő kézi beavatkozásig. Amennyiben a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben alacsonyabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete bekapcsol. Ha a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben magasabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete kikapcsol. A termosztát által tartandó hőfokot a beállításokban megadott hőfok intervallumon belül (a beállítható intervallum minimuma 5 °C, míg maximuma 99 °C) 0,5 °C-os lépésekben lehet megadni.

A berendezést olyan helyre ajánljuk, ahol a Wi-Fi alapú távvezérlésen túl szükség van programozhatóságra, fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, valamint a kapcsolási pontosság.

Fagymentesítő funkció

A termosztát fagymentesítés funkciójának aktiválása esetén a termosztát minden egyéb beállítástól függetlenül bekapcsolja a kimenetét amennyiben a termosztát által mért hőmérséklet 5 °C alá csökken. Amennyiben a hőmérséklet eléri a 7 °C-ot, visszaáll a kimenet normális (beállított hőmérséklet szerinti) működése. 

Termosztát beállítási lehetőségek (a megadott fejezetek a letölthető telepítési útmutatóban találhatók meg)Letölthető kezelési és telepítési útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.

Műszaki adatok

 • Hőmérséklet-szabályozó osztály: I. osztály

 • Szezonális helyiségfűtési hatásfokhoz való hozzájárulás: 1 %

 • Hőmérséklet mérési tartomány (padló- és belső hőérzékelő): 0 °C – 50 °C (0,5°С-os lépésekben)

 • Hőmérséklet mérési pontosság (padló- és belső hőérzékelő): +/- 1 °C

 • Hőérzékelő típusa (padló- és belső hőérzékelő): NTC 3950 10 kΩ 25 °C-on

 • Beállítható hőmérséklet tartomány: 5 °C – 99 °C (0,5 °С-os lépésekben)

 • Kapcsolási érzékenység: ±0,5 °C

 • Hőmérséklet kalibrálási tartomány: ±5 °C (0,5 °C-os lépésekben)

 • A termosztát tápfeszültsége: 200-240 V AC; 50/60 Hz

 • Kimeneti terhelhetőség (K1 és K2): Max. 230 V AC; 3 А (1 A induktív terhelés)

 • Működési frekvencia: Wi-Fi (b/g/n) 2,4 GHz

 • Tárolási hőmérséklet: -5 °C … +55 °C

 • Üzemi páratartalom: 5 % — 95 % kondenzáció mentes

 • Környezeti hatások elleni védettség: IP20

 • Készenléti állapot teljesítményfelvétele: 0,5 W

 • Méretek: 86 x 86 x (17+33) mm

 • Tömege: 175 g termosztát + 60 g padlóhőfok-érzékelő

 • Garancia: a leszállítástól számított 12 hónap


 

Csomag ajánlatok

Termostroj Termo Mini 4,5 kW + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 6 kW + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 9 kW + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 12 kW + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 3 kW + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 9 kW + Mágneses iszapleválasztó + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 12 kW + Mágneses iszapleválasztó + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 3 kW + Mágneses iszapleválasztó + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 4,5 kW + Mágneses iszapleválasztó + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Termostroj Termo Mini 6 kW + Mágneses iszapleválasztó + COMPUTHERM E280 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát szett
Árukereső.hu Árukereső.hu