Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

BEMUTATÓ ESZKÖZ Centrometal SKB-Digi 80 INOX indirekt használati melegvíz tároló (bal oldali csatlakozással)

Ár:
171.900 Ft
152.000 Ft (119.685 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 19.900 Ft

A forgalmazó bemutató autójában használt, külső karcolásokkal és minimális felületi sérülésekkel bíró bal oldali csatlakozókkal szerelt Centrometal SKB-80 Digi INOX használati melegvíz tartály. Használati melegvíz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartály, függőleges elrendezésben, beépített digitális szabályzóval.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2019. október 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás


Centrometal SKB-Digi 80

Indirekt használati melegvíz tartály (HMV) 80 literes űrtartalommal, a tartályba beépített nagy hő átadó felületű csőspirál hőcserélővel és elektromos fűtési panellel.
A csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy napkollektor hője is hasznosítható használati meleg víz előállításra, gyorsan 60 °C fölé emelve a tartályban lévő víz hőmérsékletét. Ezt egészíti ki alternatív hőforrásként a tartályba beépített elektromos fűtési panel.

Az indirekt használati meleg víz tartály az elmúlt 1 évben, a forgalmazó bemutató autójában demonstrációs célból volt használva. A képeken látható felületi karcolásokkal, leverődésekkel, felületi sérülésekkel bír. A gyári 1 és 2 év gyári garancia a megvásárlástól érvényes az eszközre.

A HMV tartály a rozsdamentes anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.
Az SKB-Digi 80 tartály ún. recirkulációs vezetékkel felszerelt, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a vízcsap előtt, így a meleg víz kivétel előtt nem szükséges a csővezetékben lévő hideg vizet kiengedni, amíg a meleg víz rendelkezésre áll.
A HMV tartály további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a használati meleg víz rendszerből.

A használati meleg víz tartály pontosan beállítható digitális vezérlővel rendelkezik, mely az aktuális igényeknek megfelelően használja a rendelkezésre álló kazán vagy napkollektor hőjét, illetve szükség esetén aktiválja az elektromos fűtőpanelt. A berendezés fagyás elleni védelemmel felszerelt.

A HMV tartály hőszigetelése alumínium kasírozott üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét. A berendezés előállítása a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A beszerelési, kezelési és telepítési útmutató letöltéséhez kérjük kattintson ide.


A tartály alapfelszereltsége:

  • 80 literes rozsdamentes acél tartály test beépített vezérléssel

  • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás

  • 2 kW teljesítményű beépített fűtőbetét

  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, víz szivárgására, és 1 év garancia a tartály többi részére


     

Paraméterek

Gyártó Centrometal d.o.o.
Áramerősség igény 8,7 Amper
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Víztartalom 80 lit.
Előrem./Visszat. csatlakozás 1/2 R
Max. üzemi nyomás 6 bar
Tömeg 31 kg
Szélesség 475 mm
Magasság 815 mm
Mélység 475 mm

Hasonló termékek

Raktáron - 7 nap múlva átvehető
174.900 Ft (137.717 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
183.900 Ft (144.803 Ft + ÁFA)
Raktáron - 7 nap múlva átvehető
192.000 Ft (151.181 Ft + ÁFA)