Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
478.990 Ft (377.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Centrometal SKB-Digi 100 függőleges kialakítású INOX indirekt használati melegvíz tároló (jobbos)

Ár:
478.990 Ft (377.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Használati melegvíz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartály, függőleges elrendezésben, beépített digitális szabályzóval és 2 kW elektromos fűtőelemmel.

Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 06.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Centrometal SKB-Digi 100 (jobbos)

Indirekt használati melegvíz tartály (HMV) 100 literes űrtartalommal, a tartályba beépített nagy hő átadó felületű csőspirál hőcserélővel és 2 kW teljesítményű elektromos fűtési panellel.
A csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy napkollektor hője is hasznosítható használati meleg víz előállításra, gyorsan 60 °C fölé emelve a tartályban lévő víz hőmérsékletét. Ezt egészíti ki alternatív hőforrásként a tartályba beépített elektromos fűtési panel.
A tartály digitális vezérlése lehetőséget nyújt az elektromos fűtőbetéten keresztüli felfűtésre, vagy egy külső hőforrás hasznosítására. Amennyiben külső hőforrást használunk, a digitális vezérlés képes egy váltószelep vagy egy keringető szivattyú működtetésére is.

A HMV tartály a rozsdamentes anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.
Az SKB-Digi 100 tartály ún. recirkulációs vezetékkel felszerelt, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a vízcsap előtt, így a meleg víz kivétel előtt nem szükséges a csővezetékben lévő hideg vizet kiengedni, amíg a meleg víz rendelkezésre áll.
A HMV tartály további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a használati meleg víz rendszerből.

A használati meleg víz tartály pontosan beállítható digitális vezérlővel rendelkezik, mely az aktuális igényeknek megfelelően használja a rendelkezésre álló kazán vagy napkollektor hőjét, illetve szükség esetén aktiválja az elektromos fűtőpanelt. A berendezés fagyás elleni védelemmel felszerelt.

A HMV tartály hőszigetelése alumínium kasírozott üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét. A berendezés előállítása a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

Az indirekt használati meleg víz tartály műszaki adatainak letöltéséhez kérjük kattintson a lenti képre.

SKB-LKB műszaki adatok


A Centrometal SKB/LKB-Digi tartályok beszerelési, kezelési és telepítési útmutatójának letöltéséhez kérjük kattintson a lenti képre.

SKB használati útmutató    SKB energia címkeGYIK = gyakran ismételt kérdések a Centrometal SKB-Digi indirekt használati meleg víz tartályokhoz


Indirekt használati meleg víz tartály, mely egy beépített hőcserélő spirálon keresztül képes egy külső hőforrás hőjét hasznosítani (pl. bármilyen kazán vagy napkollektor), vagy a beépített fűtőelemmel melegíti fel a tartályban lévő hálózati vizet.

    
A 100 literes használati meleg víz előállításra hasznosítható tartály test űrtartalom, a hőcserélő csőspirálon keresztüli gyors felfűtésnek köszönhetően, egy 2-3 tagú családnak is biztonsággal elegendő meleg víz mennyiséget képes biztosítani, fürdéshez és mosogatáshoz.


A Centrometal SKB-Digi tartályok rozsdamentes INOX anyaghasználata (tartály test és hőcserélő spirál), hosszú élettartamot garantál.


A 2 kW teljesítményű elektromos fűtőbetét egy alternatív hőforrást biztosít Önnek a használati meleg víz előállításhoz, emennyiben a kazán vagy a napkollektor által előállított fűtési meleg víz éppen nem áll rendelkezésre.

   
Az SKB-Digi indirekt használati meleg víz tartályok 2 kW-os fűtőbetétje egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. A HMV tartály működtetéséhez Önnek 8,7 Ampert szükséges biztosítania.A Centrometal indirekt HMV tartály egy ún. recirkulációs csatlakozással is felszerelt. Az említett csatlakozáson keresztül biztosíthatja, hogy a meleg víz vételi pont előtt Önnek a meleg víz folyamatosan rendelkezésére álljon, anélkül hogy a csővezetékben lévő hideg vizet előzetesen ki kelljen engednie. Kérjük vegye figyelembe, hogy a recirkuláció működtetéséhez egy kiegészítő keringető szivattyú beépítése lesz szükséges.


A tartálytest hegesztési minőségére a gyártó, a termék megvásárlásától számított 5 év, míg az elektronikus komponensekre 2 év garanciát biztosít.


A tartály alapfelszereltsége:

  • 100 literes rozsdamentes acél tartály test

  • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás

  • digitális vezérlés

  • 3 év teljeskörű garancia. 5 év garancia a tartálytest anyag és hegesztési minőségére

Gyártó Centrometal d.o.o.
Áramerősség igény 8,7 Amper
Elektromos fűtőbetét 2 kW kW
Víztartalom 100 lit.
Előrem./Visszat. csatlakozás 1/2 R
Max. üzemi nyomás 6 bar
Tömeg 35 kg
Szélesség 475 mm
Magasság 950 mm
Mélység 475 mm
Árukereső.hu Árukereső.hu