Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

BUDAPESTI ÁTVÉTELI PONT


KIZÁRÓLAG U-HEAT elektromos fűtőszőnyeg és elektromos padlófűtés termosztát Budapest XIV. kerületi átvételi ponton is átvehető, és a megrendelés ellenértéke a helyszínen is kifizethető!

A webáruházban munkanapokon megrendelt fűtőszőnyegek és termosztátjaik személyes átvételére a budapesti átvételi ponton, a 1148 Budapest, Kerepesi út 36. alatt van lehetőség.

Hétfőtől-csütörtökig 7:30-17:00-ig
Pénteken: 7:30-16:00-ig
Szombaton: 8:00-12:00-ig

FONTOS! A budapesti áru átvétel esetén, a webáruházunkban leadott megrendelés beérkezésekor kollégáink minden esetben egyeztetnek a megrendelővel. Az átvételi ponton az E-FŰTÉSBOLT.HU részére bérraktározás és árukezelés történik, és a helyszíni rendelkezésre állást szükséges megerősítenünk. Amennyiben pillanatnyi raktár hiány van a budapesti átvételi ponton, a megrendlését 1 munkanapos szállítási határidővel a központi raktárunkból teljesítjük.

A jóváhagyott megrendelésének átvétele előtt kérjük, minden esetben egyeztessen az átvételi pont kollégáival a 06 1 251 2977-ös telefonszámon.

 

Megrendelés teljesítése/áru átvétel:

  • Budapesti átvételi ponton való áru átvétel, helyszíni készpénzzel való kifizetés esetén: a megrendelt áru munkanapokon a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő munkanapon a XIV. kerületi helyszínen kifizethető és átvehető (ettől eltérő rendelkezésre állás esetén mindig telefonon egyeztetünk a megrendelővel)
  • Budapest XIV. kerületi átvételi ponton való áru átvétel, banki előre utalás vagy bankkártyával való fizetés esetén: a megrendelt áru átvehető munkanapokon a megrendelés napján, amennyiben a webáruház számlájára megérkezett a megrendelés ellenértéke, vagy a megrendelést követő munkanapon (ettől eltérő rendelkezésre állás esetén mindig telefonon egyeztetünk a megrendelővel).