Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

Atlantic F117-D 2000 W elektromos konvektor

Ár:
39.500 Ft
38.200 Ft (30.079 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.300 Ft

Csendes üzemű, termosztáttal felszerelt Atlantic F117-D elektromos konvektor 2000 Watt hő teljesítménnyel. Gyors felfűtésének köszönhetően nem kizárólag lakószobák, hanem nedves légterű helységek, fürdőszobák fűtésére is alkalmas.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-04-08

Leírás


Csendes üzemű, termosztáttal felszerelt Atlantic F117-D elektromos konvektor 2000 Watt hő teljesítménnyel. Gyors felfűtésének köszönhetően nem kizárólag lakószobák, hanem nedves légterű helységek, fürdőszobák fűtésére is alkalmas.

A porfestett fehér színű F117-D elektromos radiátor könnyen falra szerelhető, a függesztő keret a készülék tartozéka, melyet a falra 4 csavarral rögzíthet. 
A műanyag betéttel ellátott sarkai biztonságos kialakításúak. Gyerekbarát, lekerekített szélekkel és gyerekzárral rendelkezik.
Kiegészítőként rendelhető görgőkkel szerelt lábakra állítva mobil fűtőtestként is használhatja. Az F117-D elektromos konvektor ellenáll a fröccsenő víznek is, melynek köszönhetően a fürdőszobában is biztonsággal használható!

Az Atlantic F117D elektromos konvektor fagyvédő funkcióval is ellátott elektronikus termosztáttal felszerelt, külső szoba termosztát az üzemeltetéshez nem szükséges. A teljesen csendes termosztát nem kattog, így zavartalan üzemeltetést biztosít akár a hálószobai használathoz is.
FONTOSAz Atlantic F117-D sorozatba tartozó elektromos konvektorok vezérlése nem felel meg az ún. EcoDesign szabályozásnak, mert bár a konvektor működését termosztát szabályozza, azonban a termosztát nem programozható.
Amennyiben programozható termosztáttal szerelt elektromos konvektort keres, az Atlantic F129-D 1500 Watt és 2000 Watt teljesítményben elérhető elektromos konvektorokat ajánljuk. Az F129-D konvektorok termékoldalainak megnyitásához kérjük kattintson a lenti képek egyikére. 


     


Az Atlantic F117D elektromos konvektorban egy megnövelt felületű bordás fűtőelem működik közel 100%-os hatásfokkal, mely megnövelt hőleadó felület gazdaságosabb és komfortosabb működést tesz lehetővé. A fűtőszállal szerelt berendezésekkel ellentétben nem égeti a port, üzem közben nincs kellemetlen szaga.
A pontosan szabályozható (+/- 0,1°C) termosztátjának köszönhetően a beállított hőfokot automatikusan biztosítja. A termosztát 4 féle módban képes üzemeltetni a fűtő berendezést: komfort, csökkentett ún. ECO mód, fagyvédelem és programozott.Termosztát üzemmódok:

  • komfort üzemmód >> a termosztáton beállított hőmérsékletet tartja

  • csökkentett ECO mód >> a hőmérsékletet 3,5°C-al a termosztáton beállított érték alatt tartja

  • fagyvédelem >> a hőmérsékletet 7°C-on tartja az elfagyás kivédése érdekében

  • programozott >> a beprogramozott külső vezérlésnek megfelelően működik

  • stop mód >> minden fűtési mód kikapcsolt állapotban van


Az Atlantic F117D elektromos konvektor érintésvédelmi besorolása IP24, mely védelem garantálja üzem közben a berendezés érintés fröccsenő víz elleni védelmét.
A készüléket gyárilag villásdugóval szállított, a beüzemeléshez kizárólag egy fali konnektorhoz való csatlakoztatás szükséges.
Az Atlantic F117-D beépített gyári hővédő kapcsolóval rendelkezik, mely túlmelegedés esetén kikapcsolja a fűtő berendezést.

A készülék üzemeltetés közben tilos letakarni!


Letölthető telepítési és használati útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.Az Atlantic F117-D 2000 W elektromos konvektor csomag tartalma:

  • Porfestett fehér színű fűtőtest

  • Beépített elektronikus termosztát fagyvédő funkcióval

  • Beépített biztonsági termosztát

  • Villásdugóval szerelt tápkábel

  • Függesztőkeret a falra való felszereléshez

 

 

Kapcsolódó termékek

Raktáron - 2 nap múlva átvehető
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Raktáron - 2 nap múlva átvehető
44.000 Ft 33.900 Ft (26.693 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 nap múlva átvehető
47.990 Ft 37.900 Ft (29.843 Ft + ÁFA)
12 munkanap múlva átvehető
48.000 Ft (37.795 Ft + ÁFA)